Over

Hallo en welkom op mijn nieuwe Marktplaats!

Als Social Web Entrepreneur die de wereld rondreisde, had ik geen andere keuze dan de Going-Natural.com-winkel uit te breiden tot een marktplaats die de onvergelijkbare diaspora vertegenwoordigt.

Creatieve zielen, van de straten van Brooklyn tot de stranden van Guadeloupe, van de stad Parijs tot de steegjes van Paramaribo, motiveerden me om deze marktplaats te bouwen om hun geweldige ambacht aan een wereldwijd publiek te tonen. WhatNaturalsLove.com geeft deze ontwerpers niet alleen een kans om buiten hun grenzen te groeien, het stelt je ook in staat om onze wereldwijd groeiende gemeenschap te ondersteunen door rechtstreeks bij hen te kopen.

Lees meer over hoe je kunt verkopen op WhatNaturalsLove.com .

Dit komt allemaal samen op de 10e verjaardag van America's Next Natural Model, een online verkiezing om natuurlijk haar, zwarte (haar)bedrijven en de diaspora te promoten.

De deelnemers van de online verkiezing zullen niet alleen items van What-Naturals-Love.com in de spotlights zetten, de winnaar van America's Next Natural Model 2018 krijgt een fotoshoot in de prachtige Feng Shui Garden in Suriname, het groenste land ter wereld! De reis naar dit tropische land in Zuid-Amerika in het midden van de Guyana's is inbegrepen, gesponsord door SLM, Suriname's National Carrier.

Lees meer over America's Next Natural Model .

Dit is nog maar het begin van wat we voor u in petto hebben. Dus blijf alsjeblieft op de hoogte!

Schroom in de tussentijd niet om te bestellen terwijl we doorgaan met het bouwen en uitbreiden van de marktplaats en alsjeblieft royaal, verspreid en deel het woord!

Grantangi! Mireille Liong
(Hartelijk dank in Surinaamse taal)