Over

Mireille Leeuw

Hallo en welkom bij What Naturals Love!

Geïnspireerd door creatieve zielen, van de straten van Brooklyn tot de stranden van Guadeloupe, van de stad Parijs tot de lanen van Paramaribo, brengt What Naturals Love haar en mode samen zoals ze over de hele wereld gevierd worden.

Geïnspireerd door onze onbeschaamde wortels en gedreven door het feit dat zwarte mensen de enige mensen zijn die niet het mensenrecht hebben om hun door God gegeven lokken natuurlijk te dragen, gebruik ik mijn camera om te fotograferen voor gerechtigheid, strevend naar gelijke haarrechten, een kopstoot destijds.

Geboren in Nederland, opgegroeid in Suriname, gevestigd in New York, leg ik natuurlijk haar vast en dans ik waar ik ook ga.

Als Social Web Entrepreneur die de wereld heeft rondgereisd, had ik geen andere keus dan Going-Natural.com uit te breiden naar Blog & Shop die de onvergelijkbare diaspora vertegenwoordigt.

Ik heb WhatNaturalsLove.com gebouwd.

motiveerde me om deze marktplaats te bouwen om hun geweldige ambacht aan een wereldwijd publiek te tonen. WhatNaturalsLove.com geeft deze ontwerpers niet alleen de kans om buiten hun grenzen uit te breiden, het stelt u ook in staat om onze wereldwijd groeiende gemeenschap te ondersteunen door rechtstreeks bij hen te kopen.

Dit komt allemaal geweldig samen op de 10e verjaardag van America's Next Natural Model, een online verkiezing om natuurlijk haar, zwarte (haar)bedrijven en de diaspora te promoten.

De deelnemers van de online verkiezing zullen niet alleen items van What-Naturals-Love.com bevatten, de winnaar van America's Next Natural Model 2018 krijgt een fotoshoot in de prachtige Feng Shui Garden in Suriname, het groenste land ter wereld! Inclusief de reis naar dit tropische land in Zuid-Amerika midden in de Guyana's, gesponsord door SLM, Suriname's National Carrier.

Lees meer over America's Next Natural Model .

Dit is nog maar het begin van wat we voor u in petto hebben. Dus blijf alsjeblieft op de hoogte!

Wees in de tussentijd niet verlegen om te bestellen terwijl we de marktplaats blijven bouwen en uitbreiden en like, verspreid en deel het bericht alstublieft genereus!

Grantangi! Mireille Leeuw
(Grote dank in Surinaamse taal)