Loc Extensions - hair extensions for dreadlocks

Mijn ervaring met Loc Extensions, hoe ze te verzorgen en welke producten te gebruiken


Klik om Extensions van echt haar voor Locs te kopen

Voordat ik aan mijn braidlocs-reis begon, probeerde ik loc-extensies. Ik hield van locs, ik wist alleen niet of ik ze wel bij me zou willen hebben. Ik was absoluut niet klaar om mijn felle en favoriete kapsel, de Afro, op te geven!

Op een dag in Fulton Street hier in Bedstuy, Brooklyn, zag ik een vrouw met de meest verbazingwekkende locomotief-updo ooit. Toen ze me vertelde dat het extensions waren, was ik verbijsterd. Ik bleef nog wat naar haar kruin staren om het van dichterbij te bekijken, alleen om te zien hoe goed haar loc-extensies en opgestoken haar waren gedaan. Ze zag er niet alleen prachtig uit, ze was ook aardig genoeg om de contactgegevens van de loctitian-styliste die het kapsel creëerde met mij te delen. Ik was meer dan klaar om loc-extensies te krijgen.

Mijn ervaring met locextensies

Net als alle andere extensions zoals box braids of crochet braids noem maar op, loc extensions kunnen heel leuk zijn. Het mooie van deze locomotiefuitbreidingen was dat ze er zo echt uitzagen en dat de stijl absoluut next level was.

Het meest interessante was dat mijn opgestoken lokken en mijn swingende lokken dat vrouwelijke gevoel in mij naar boven brachten. Eerst dacht ik dat het met de lengte te maken had maar toen dacht ik er dieper over na.

Mijn weefsels waren nooit zo lang, maar ik herinner me dat ik nog langere vlechten schommelde. De vlechten, noch mijn steil haar of krullende weefsels brachten echter het vertrouwen in mij naar voren dat bij deze loc-extensies kwam. Toen ik erover nadacht, realiseerde ik me dat het te maken had met de textuur. Het feit dat de textuur zo dicht bij die van mij lag, maakte het fundamentele verschil.

Ik herinner me nog het ongemak van het dragen van weefsels. Ik was me altijd veel te bewust van mijn haarlijn, ik vroeg me altijd af of het verschil in textuur merkbaar was.

Toen het Gaby Douglas-incident plaatsvond tijdens de Olympische Spelen in 2012, begreep ik de zenuw die het raakte volledig. De turnster legde het ongemakkelijke gevoel bloot dat ik en blijkbaar veel zwarte vrouwen kunnen herkennen bij het dragen van een weefsel. Ik voelde me echt vreselijk voor de gouden medaille-turnster die haar hele leven hard heeft gewerkt om alleen te worden beoordeeld op haar weefsel.

Extensions van echt haar voor dreadlocks
Klik om Extensions van echt haar voor Locs te kopen

Dit verklaarde voor mij het comfort, het vertrouwen en de vrouwelijkheid die ik voelde tijdens het wiegen van die loc-extensies. De textuur was zo dicht bij de mijne als ik ooit heb gehad. Zelfs met de nieuwe groei hoefde ik niet "bang" te zijn dat mijn natuurlijke textuur mijn uiterlijk zou verknoeien of mijn faux locs zou blootleggen.

Vrienden die ik in maanden niet had gezien, keken me aan, wanneer ben je begonnen met locs en hoe groeiden ze zo snel? Zo echt leken ze.

Als je echt uitziende faux locs van hoge kwaliteit wilt die het dichtst bij je natuurlijke textuur komen, bekijk dan de Human Hair Extensions voor Locs .

Loc-extensies van echt haarHandgemaakte Loc-extensies

Shop Extensions van echt haar voor Locs

Hoe zorg je voor Loc-extensies

Net als andere extensions zijn loc extensions een gemakkelijk te dragen, opstaan ​​en gaan, relatief zorgeloos kapsel. Ik zeg relatief omdat het niet helemaal zorgeloos is. Je haar moet nog steeds goed verzorgd worden. Het beste van extensions is dat je je eigen haar rust kunt geven, zodat het ongestoord kan groeien zonder de dagelijkse manipulatie van kammen en borstelen.

Producten voor de verzorging van Loc Extensions

Wat u wel zo goed mogelijk wilt vermijden, is opbouw. Dat betekent geen conditioners, conditioners of zware vetten. Conditioners zijn gemaakt om een ​​laagje op je lokken achter te laten, wat niet handig is als je extensions hebt. Het residu wordt een ophoping die zal uitharden aan de wortel van de verlenging. Dat ziet er niet goed uit en het geeft stress aan je eigen haar.

Biologische shampoobommen

Voor je loc extensions zou ik de Organic shampoo bombs aanraden. Als je geen bad hebt, kun je een halve shampoobom oplossen in een spuitfles, op je loc extensions sprayen en daarna uitspoelen. Dat is een perfecte manier om opbouw te minimaliseren.

Gebruik de WNL Haargroeithee om je hoofdhuid gehydrateerd te houden en zachte nieuwe haargroei te bevorderen

Als je iets tegen jeuk nodig hebt, bekijk dan onze Sea Breeze instant jeukverlichtende spray .

Vind je dit artikel leuk? Laat een reactie achter en deel hem!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.