Afro Krullen

Ik wil een Afro maar mijn haar krult niet

mijn haar krult nietgoing natural twistout curly cream In de volgende video beantwoord ik de vraag van Romeo: Hoi ik ben een jongen en 14 jaar en ik wil hoge afro krullen maar wat ik ook doe, het lukt niet om het te krijgen. Ik kam elke keer maar mijn haar krult niet. Ik vroeg me af met wat ik mijn haar moet kammen om mooie hoge krullen te krijgen.

Mijn haar krult het goed, maar niet mooi. Ik ben naar de kapper geweest, ik wou eens afro dus ik liet het groeien en ontkroesen maar ik weet helemaal niet hoe ik het moet verzorgen. Gr Romeo

Voor het uitgebreide antwoord zie onderstaande video. Heb jij ook vragen over kroeshaar, vul dan het Haar Consultatie Formulier in.

Voor aanbevolen producten om een ​​Afro te maken, zie de Kroeshaar WebShop .

De Kroeshaar webshop
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...