How to wrap the Jewelry scarf as a headwrap and mask

Hoe wikkel je de magische sjaal om er een headwrap-masker van te maken?

Eén blik op deze sieradensjaal zal je vertellen dat het niet zomaar een sjaal is. Het is niet alleen mooi, het is magisch.

Zelfs als je hem als sjaal om de nek draagt, zal de ademende stof van 106 * 23 inch, versierd met kleurrijke sieradenstenen, iedereen betoveren die hem ziet.

Onze sieradensjaal geeft kleur aan elke outfit, maar dat is nog lang niet alles. Je kunt zoveel meer met deze prachtige sjaal. Je kunt hem niet alleen op verschillende manieren dragen als sjaal, je kunt hem ook als hoofdband, hoofddoek, masker en een combinatie van beide dragen.

Je hoeft niet eens super handig te zijn. Als je weet hoe je een sjaal om je nek moet wikkelen, kun je gemakkelijk leren hoe je de sieradensjaal als hoofddoek of masker kunt wikkelen. Het masker is extra handig nu we het griepseizoen ingaan. Wat is een betere manier om je te maskeren dan op een elegante manier.

Om je op weg te helpen, zijn hier een paar video's met instructies om je ideeën te geven hoe je de sieradensjaal kunt omwikkelen en het meeste uit je aankoop kunt halen.

Headwrap-masker

Uit uw reacties begrijpen we dat dit uw favoriete manier is om de sjaal te dragen. Dus hier is de instructievideo. Extra instructies hieronder.

Klik om de magische sjaal te kopen

instructies:

  • Begin met het om je hoofd wikkelen van de sjaal.
  • Kruis de staarten aan de achterkant en breng de uiteinden naar voren.
  • Begin met de zijkant zonder de sieraadstenen en zorg ervoor dat je deze netjes maakt. Het wordt anders dik.
  • Wikkel dit uiteinde nu om je gezicht, zorg ervoor dat je je mond en neus bedekt, wikkel dan de rest van de sjaal om het hoofd en houd hem dan met één hand in de rug vast.
  • Neem vervolgens het andere uiteinde van de sieradensjaal met de juwelen en wikkel deze om je hoofd. Zorg ervoor dat de stenen bovenop liggen.
  • Ga door met wikkelen naar de achterkant van het andere uiteinde dat je vasthield.
  • Als je aan het einde bent, stop het dan in en maak het schoon.

Je kunt het masker gemakkelijk afzetten als je even op adem moet komen. De sieradensjaal is verkrijgbaar in zes kleuren. Klik om de magische sjaal te kopen .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.