America's Next Natural Model


winnaars

De winnaars van #ANNM sinds 08

America's Next Natural Model is een online verkiezing om bedrijven van natuurlijk haar en Black-eigendom te promoten.

Sinds de start in 2008 heeft de optocht deelgenomen aan bedrijven zoals Iman cosmetics , Jamaica Mango & Lime en aan opkomende modeontwerpers die de winnaar belonen met een foto- en videoshoot in Manhattan, New York.

Chassity Bynum, winnaar van 2012 werd geïnterviewd door haar lokale tv-station in Charlotte, NC, terwijl Jayme Goodwin, de winnaar van 2013, speelde in een sapreclame en de oprichter Mireille Liong was te zien op Here and Now op WABC TV in New York .

America's Next Natural Model gaat Suriname!

De prijs voor de winnaar van America's Next Natural Model 2018 is een foto- en videoshoot in Suriname. Drs. Mireille Liong, beroemd om de portretten van Bad Hair Uprooted , zal de winnaar fotograferen in de Feng Shui-tuin en andere speciale plekken om het prachtige interieur van Suriname, de beste reizen, restaurants, hotels en reisbureaus, evenals modeontwerp en sieraden te benadrukken en te promoten.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan America's Next Natural Model 2018, klik dan om je vooraf te registreren en een profiel aan te maken .

Als je geïnteresseerd bent om jurylid te zijn op America's Next Natural Model 2018, klik dan om je profiel aan te maken en hij beoordeelt de groep op ANNM's Social Network .

Als u geïnteresseerd bent om sponsor te worden van America's Next Natural Model 2018, klik dan om contact met ons op te nemen.

Loading...