Hoe je kunt verkopen op WhatNaturalsLove.com

1-stop winkel/marktplaats
voor

Natuurlijk haar
Black Beauty * Diaspora Mode

Wij verkopen: artikelen die opvallen in UNIEKHEID , DESIGN en KWALITEIT door bedrijven die uitblinken in KLANTENSERVICE!

100.000 Klanten * Leden * Volgers * Fans

Wij kennen de klanten, u hebt de producten!
Met een mailinglijst van 20.000 plus 80.000 leden, volgers en fans weten we hoe we jouw klanten kunnen bereiken. Naast 59.000+ volgers op Facebook, hebben we ook onze eigen sociale web- en netwerksite; Going-Natural.com en Kroeshaar.com met meer dan 36.000 geverifieerde leden.

We laten het schip vallen!
Als u unieke producten van hoge kwaliteit heeft die opvallen en uw bedrijf uitblinkt in klantenservice, dan lossen we het graag voor u op.

Wij

Wat is dropshipping?
Uw producten worden vermeld in onze winkel WhatNaturalsLove.com, zodat onze 100.000 klanten, leden en volgers ze kunnen bekijken, leuk vinden, delen en kopen.

-------------------------------------------------- -----

Wij verkopen - wij betalen - u verzendt - u profiteert

-------------------------------------------------- -----

Wanneer er een uitverkoop is, betalen we je de groothandelsprijs van je artikelen + verzendkosten en sturen we je een label om de bestelling te verzenden.

Onze winkel verslaat de statistieken!
Met onze volgers en expertise op het gebied van sociale media zijn we begonnen in de top 7% van winkels die dezelfde week zijn gelanceerd. In slechts een paar maanden tijd gingen we naar de top 5% en vervolgens naar de top 4%. We verslaan gewoon alle statistieken en u kunt profiteren.

Kosten $ 99 per jaar

  • Uw productvermelding op onze marktplaats; dit bevat
    onze service om uw producten voor u aan onze catalogus toe te voegen.
  • Een aankondiging in onze nieuwsbrief over uw producten.
  • Een Facebook live videosessie om uw producten aan onze volgers voor te stellen op onze facebookpagina waar onze video viraal ging.

Contactpersoon: Mireille Liong

info@going-natural.com | (+1) 347.422.6139

Loading...