Ons programma voor modellen en influencers die hun aanhang willen vergroten

winnaars

De winnaars van #ANNM sinds 08

Ben jij een model die wil:

  • Zijn/haar instagram of youtube kanaal een boost geven?
  • Zijn/haar volgers op sociale media laten groeien?
  • Uitgelicht worden op onze Facebook-pagina en websites met 100.000 leden, volgers en fans?
  • Pronk met het nieuwste op het gebied van haarverzorging, Black beauty en Diaspora-mode?
  • Gratis producten uit onze winkel ontvangen?

Schrijf je dan nu in om WNL Model en Influencer te worden!

Als WNL-model ontvang je om de maand minimaal één gratis product van een van onze leveranciers. Zodra je een product hebt beoordeeld, zullen we je op onze websites plaatsen en je foto's en/of video's delen met onze volgers op sociale media. Dit zal uw profiel een boost geven en uw aanhang vergroten.

De kosten voor deelname aan het influencer-programma bedragen $ 9,99 per maand. we sturen je om de maand minstens één gratis product.

Onze ervaring met modellen

Als de makers van America's Next Natural Model, de eerste online verkiezing, hebben we ervaring met het promoten van natuurlijk haar en bedrijven die eigendom zijn van Black.

Sinds de start in 2008 heeft de optocht bedrijven aanbevolen zoals: Iman cosmetica , Jamaica Mango & Limoen evenals opkomende modeontwerpers die de winnaar belonen met een foto- en videoshoot in Manhattan, New York.

Chassity Bynum, winnaar van 2012 werd geïnterviewd door haar lokale tv-station in Charlotte, NC, terwijl Jayme Goodwin, de winnaar van 2013, speelde in een juice commercia l en de oprichter Mireille Liong was te zien op Hier en nu op WABC TV in New-York.

Nu hebben we modellen nodig om met onze producten te pronken. Wij heten u van harte welkom om mee te doen! Vul gewoon het formulier in.

Loading...