De echte modellen van WhatNaturalsLove.com

We kunnen met trots zeggen dat we echte mensen gebruiken om onze producten te beoordelen en ons te vertellen wat ze ervan vinden. Elke dag zijn mensen, net als jij en ik, de echte modellen waar we naar op zoek zijn om niet alleen onze natuurlijke haarverzorgingsproducten te proeven, maar ook onze Black beauty-producten en zelfs de naturalista-dingen uit de Diaspora. Hier zijn een paar voorbeelden.

Marokkaanse Magische Jurk

Verbaasd over wat deze jurk kon doen, heb ik deze geweldige verkoper opgenomen die haar Marokkaanse magische jurk demonstreerde op het Afrikaans festival in Brooklyn. Na het delen van de video op Facebook ging het viraal met 5 miljoen views en de Moroccan Magic Dress was uitverkocht! Gelukkig is hij weer op voorraad! Klik om de Moroccan Magic Dress te bestellen.

De No More Knots ontklitter

Mijn vriendin ontwarde haar haar altijd met haar vingers. Ook al is ze erg geduldig met haar haar, ik vond dat het te veel tijd kostte en gaf haar een No More Knots . U kunt de resultaten zien.

Toen ik op het eiland Curaçao was, hield deze geweldige dame zo veel van deze paardenstaarthouder met kralen dat ik het met mijn telefoon moest opnemen. Bekijk onze nieuwste paardenstaarthouders en manchetten .

We hebben ons hier helemaal niet op voorbereid, maar het is altijd geweldig om te zien met wat voor soort stijl een superstylist als Adenike Parker komt. Ze stelde niet teleur. Dit is allemaal echt 4C-haar, de stijl die is gecreëerd met de Going Natural Hair Care-producten .

Dit was een demonstratie gepland in onze plaatselijke supermarkt om de Going Natural haarproducten te promoten. Ik moest even filmen hoe lief, mooi en zorgeloos dit meisje Adenike haar haar liet doen.

Geïnspireerd door al deze mensen over de hele wereld, hebben we een programma opgezet voor mensen zoals jij die onze producten willen demonstreren, proberen en beoordelen. Je hoeft geen beroemdheid te zijn of een grote aanhang te hebben. Klik om deel te nemen aan het programma .