WNL verwelkomt influencers, bloggers, vloggers en modellen

Maak jij mooie foto's of video's? En ben je gek op onze spullen? Wees dan onze gast!

What Naturals Love dot com is een groeiende blog en winkel die prachtige, exclusieve haarverzorgings- en modeartikelen uit de diaspora en daarbuiten aanbiedt.

We verwelkomen aspirant-modellen, getalenteerde influencers, naturalista's en fashionista's van alle leeftijden en maten. Elke dag mensen zoals jij en ik die graag onze WNL-items rocken en de ervaring delen via sociale media.

@whatnaturalslove Antwoord op @robinmosiersexton alsjeblieft. deze is met franje. Klik op het gele winkelwagenpictogram om te kopen. #womendress #magicdress #magicdresschange #womendresschallenge #dressstiktok ♬ origineel geluid - WhatNaturalsLove
Een van onze prachtige klantshows van de Magic Dress with Fringe .

Dit is wat er voor jou in zit!

Het is makkelijk. Je ontvangt allerlei spullen, 50% korting! Van haaraccessoires tot jurkjes en nieuwe items die nog niet in de winkel liggen. We hebben je gedekt!


Een compilatie van enkele van onze modellen die de Loc Bomb beoordelen

Wat we zoeken
Nogmaals, het is supersimpel. We zijn op zoek naar alle soorten modellen en influencers die graag onze spullen willen beoordelen en ons in ruil daarvoor geweldige foto's en/of videoclips willen sturen.

Hoe u aan de slag kunt

Een grote aanhang is welkom maar niet nodig. Laat ons gewoon zien dat je goede foto's en video's maakt.

Newyorkers en Brooklynieten

Als je in New York bent en naar Brooklyn kunt komen, neem dan contact met ons op! Je krijgt niet alleen 50% korting, je krijgt net als Ashley ook een gratis foto- en videoshoot .

Ergens anders

Neem contact met ons op en stuur ons je social media-handvatten, pagina's of beter nog een link naar een video waarin je jezelf voorstelt. Als je aan mode wilt doen, hebben we foto's van het hele lichaam nodig en laten we kijken wat we kunnen doen. De lucht is de limiet.

Klik hier om contact op te nemen .

We zijn super enthousiast en horen graag van je.