Remove Buildup in Dreadlocks

Hoe zich te ontdoen van ernstige opbouw in Locs, Dreadlocks en Braids


Klik om biologische shampoobommen te kopen

Morgan is een aardige geest die een leuk en informatief YouTube-kanaal heeft. Dus vroegen we haar of ze onze Organic Shampoo Bombs wilde proberen en gelukkig voor ons was ze blij. WNL.com stuurde haar alle vier de bommen. Ze deelt haar ervaring live in zijn video.

Dus ik sta op het punt mijn haar te wassen. Mijn haar is klaar. Oké, dus What Naturals Love heeft me hun shampoodoos gestuurd en ik ben hyped. Ik heb gevoeld. Ik denk dat ik deze heb gehad... Ik ga je niet eens vertellen hoe lang ik deze al heb zitten wachten op de gelegenheid. En nu hebben we het en ze ruiken goddelijk. Ik ben klaar.

Ze stuurde me haar bath bombs. Dit zijn dus de Pepermunt, Lavendel, Eucalyptus en Citroengras.

Je zou de bommen ook in een spuitfles kunnen gebruiken. Los de bom gewoon op in water en spuit hem vervolgens in je haar. Je laat het zitten, scrubt het, en dan gebruik je het gewoon als een gewone shampoo.


Hoe de biologische shampoobommen in een spuitfles te gebruiken?

In plaats van te spuiten, ga ik de bom oplossen in wat heet water. Whatnaturalslove.com is waar deze vandaan komen. De bommen hebben een ontgiftende werking, dus als je het als ACV-spoeling met extra ingrediënten wilt gebruiken, kun je dit ook gebruiken en je kunt gewoon in het water zitten en 15 minuten zitten en dit zou je haar ontgiften.

Het ruikt alsof ik lush binnen ben gelopen. Dit ruikt zo lekker.

Ik had wat water kokend in de waterkoker en ik ga het gewoon h. Maar ik wil ook niet mijn hoofd eraf branden, dus ik zet koud water. Dus het water is heet en dan ga ik het uitpakken. Zorg ervoor dat je handen niet nat zijn, het kleine ding begint al te doen. Dus dan ga je het daar neerzetten. Zo'n kind, oké. op mijn neus.

Ik zal waarschijnlijk een voice-over moeten doen, maar ik wilde zeggen dat dit minder shampoo is en veel meer detox, wat het is. Ik weet niet of jullie het kunnen zien, maar dat is vuil. Oh God. Ik ga je al het vuil laten zien.

biologische Loc Bomb om Dreadlocks en Sisterlocks te wassen

Biologische shampoobommen voor Sisterlocks, Dreadlocks, Braidlocs en natuurlijk haar

Oké, update dit is niet zomaar een shampoo, dit is een ontgifting van mijn haar, want er komt een hele hoop wit spul naar boven en dat doet het niet als ik mijn normale ACV-spoelingen doe. Dus misschien wil je het maken van je eigen brouwsel overslaan en een Loc Detox Bomb kopen. Ik zou deze route gaan omdat ik dit leuk vind en het ruikt lekker.

Ik zou er nog een doen, maar alleen omdat ik onlangs de ACV / Baking Soda-spoeling heb gedaan. Ik doe dat niet met mijn haar, maar dit is echt zoals je kunt zien, zoals dat grijze spul. Het is als. Ik weet niet wat het doet, maar... Het haar is helemaal schoon.

En mijn haarkleur, iedereen weet dat ik mijn haar ga verven. Ik heb mijn haar net een maand geleden geverfd. Dat is weg, schat. Maar het heeft mijn haar ontgift, denk ik. Dus de reden waarom het water zo zwart was, kwam ook door mijn haarkleur. Ik heb mijn haar zwart geverfd. Dus het heeft ook een beetje van de kleur weggenomen. Maar het is schoon, meid.

Hier is een link naar het videokanaal van Morgan .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.