Loc Extensions - hair extensions for dreadlocks

Mijn ervaring met Loc Extensions, hoe ze te verzorgen en welke producten te gebruiken


Klik om Human Hair Extensions voor Locs te kopen

Voordat ik aan mijn braidlocs-reis begon, probeerde ik loc-extensies. Ik hield van locomotieven, ik wist alleen niet of ik ze bij me zou willen hebben. Ik was absoluut niet klaar om mijn altijd felle en favoriete kapsel, de Afro, op te geven!

Toen zag ik op een dag in Fulton Street hier in Bedstuy, Brooklyn, een vrouw met de meest verbazingwekkende loc-updo ooit. Toen ze me vertelde dat het verlengstukken waren, was ik stomverbaasd. Ik bleef nog wat meer naar haar kruin staren om beter te kunnen kijken, alleen om te zien hoe goed haar loc-extensions en updo waren gedaan. Ze zag er niet alleen prachtig uit, ze was ook aardig genoeg om de contactgegevens van de loctitian-stylist die de stijl had gemaakt met mij te delen. Ik was meer dan klaar om loc-extensies te krijgen.

Mijn ervaring met loc-extensies

Net als alle andere extensies zoals doosvlechten of gehaakte vlechten, noem maar op, kunnen loc-extensies erg leuk zijn. Het mooie van deze locomotiefuitbreidingen was dat ze er zo echt uitzagen en dat de stijl absoluut next level was.

Het meest interessante was dat mijn loc-updo en mijn swingende locs dat vrouwelijke gevoel in mij naar boven brachten. Eerst dacht ik dat het met de lengte te maken had, maar toen dacht ik er dieper over na.

Mijn weefsels waren nog nooit zo lang, maar ik herinner me dat ik nog langere vlechten wiegde. De vlechten, noch mijn steile haar of gekrulde weefsels brachten echter het vertrouwen in mij naar voren dat bij deze loc-extensies hoorde. Toen ik erover nadacht, besefte ik dat het met de textuur te maken had. Het feit dat de textuur zo dicht bij de mijne lag, maakte het fundamentele verschil.

Ik herinner me nog het ongemak van het dragen van weefsels. Ik was altijd veel te bewust bezig met mijn haarlijn en vroeg me altijd af of het verschil in textuur merkbaar was.

Toen het incident met Gaby Douglas plaatsvond tijdens de Olympische Spelen in 2012, begreep ik de zenuwen volledig. De turnster legde het ongemakkelijke gevoel bloot waar ik en blijkbaar veel zwarte vrouwen mee te maken kunnen hebben bij het dragen van een weefsel. Ik voelde me echt vreselijk voor de gouden medaille-turnster die haar hele leven hard heeft gewerkt om alleen te worden beoordeeld op haar weefsel.

Human Hair Extensions voor Dreadlocks
Klik om Human Hair Extensions voor Locs te kopen

Dit verklaarde voor mij het comfort, het vertrouwen en de vrouwelijkheid die ik voelde tijdens het rocken van die loc-extensions. De textuur was zo dicht bij de mijne als ik ooit heb gehad. Zelfs met de nieuwe groei hoefde ik niet "bang" te zijn dat mijn natuurlijke textuur mijn look zou verknoeien of mijn faux locs zou blootleggen.

Vrienden die ik al maanden niet had gezien, keken me aan van, wanneer ben je begonnen met locomotieven en hoe zijn ze zo snel gegroeid? Zo echt zagen ze eruit.

Als je echt uitziende faux locs van hoge kwaliteit wilt die het dichtst bij je natuurlijke textuur liggen, bekijk dan de Human Hair Extensions voor Locs .

Loc extensions van mensenhaarHandgemaakte Loc-uitbreidingen

Koop extensions van echt haar voor Locs

Hoe zorg je voor Loc-extensies

Net als bij andere extensies, zijn loc-extensies een gemakkelijk te dragen, opstaan ​​en gaan, relatief zorgeloos kapsel. Ik zeg relatief omdat het niet helemaal zorgeloos is. U moet nog steeds voor uw haar zorgen. Het beste van extensions is dat je je eigen haar rust kunt geven, zodat het ongestoord kan groeien zonder de dagelijkse manipulatie van kammen en borstelen.

Producten om Loc Extensions te verzorgen

Wat je wel zo goed mogelijk wilt vermijden, is opbouw. Dat betekent geen conditioners, leave-in conditioners of zware vetten. Conditioners zijn gemaakt om een ​​laagje op je lokken achter te laten, wat niet handig is als je extensions hebt. Het residu wordt een opeenhoping die zal uitharden aan de wortel van de extensie. Dat ziet er niet goed uit en het voegt stress toe aan je eigen haar.

Biologische shampoobommen

Voor was your loc extensions zou ik de Organic shampoo bombs aanraden. Als je geen bad hebt, kun je een halve Shampoo Bomb oplossen in een spuitfles, op je loc-extensions spuiten en daarna uitspoelen. Dat is een perfecte manier om opbouw te minimaliseren.

Gebruik de WNL Hair Growth Tea om je hoofdhuid gehydrateerd te houden en zachte nieuwe haargroei te bevorderen

Loc Handschoen voor Sisterlocks, Dreadlocks, Locs Onderhoud

Om ze er glanzend en pluisvrij uit te laten zien, raad ik de Loc Glove aan.

Lees ook de 9 toepassingen van de Loc Glove .

Vind je dit artikel leuk? Laat een reactie achter en deel het!

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...