J.  R E N E E waist-length Sisterlocks

Maak kennis met J. RENEE, de schoonheid die pronkte met de locomotiefhandschoen op haar halflange Sisterlocks

Misschien heb je haar prachtige Sisterlocks tot op de taille al bewonderd zonder haar naam te kennen. J. Renee is de schoonheid die liet zien hoe ze de Loc Glove gebruikt op haar 14 jaar lange Sisterlocks in een haspel op Instagram. Ze tagde @WhatNaturalsLove in haar bericht toen een van haar volgers naar de handschoen vroeg.

@whatnaturalslove #sisterlocks #locstyles #locglove #locslove #menwithlocs #fyp #locscaretips ♬ origineel geluid - WhatNaturalsLove

We stelden haar een paar vragen zodat je de kans krijgt om meer te weten te komen over J. RENEE, haar Sisterlocks-reis en hoe je haar kunt volgen op haar favoriete sociale media-pagina's.

Als je uitgelicht wilt worden, klik dan om contact op te nemen . We houden ervan om te laten zien om te inspireren. Bij What Naturals Love draait alles om het delen van de liefde.

Wanneer en waarom ben je begonnen met lokaliseren?
Maart 2009. Ik begon mijn haar te vergrendelen omdat ik op zoek was naar een gemakkelijkere manier om mijn natuurlijke haar te beheren. Ik wilde mijn haar langer laten groeien dan ooit tevoren en ik wilde de lengte behouden. Mijn tante vertelde me over Sisterlocks en ik heb nooit meer achterom gekeken. Het is een van de beste haarbeslissingen geweest.

Wat was het moeilijkste deel van je Loc-reis?

Mijn bovenste kruingebied heeft een lossere textuur, dus ik zou slippen en moest dat gedeelte in het eerste deel van mijn reis elke 4 weken opnieuw strakker maken.

Wat is het beste deel van je Loc-reis of het hebben van Locs?

Het beste deel zijn de grenzeloze opties om mijn locs te stylen en het gevoel te hebben dat er geen slechte haardagen zijn.

Loc Glove-recensie
Koop de Loc-handschoen

Wat is het slechtste advies als het om locomotieven gaat?

Vergelijk je voortgang met die van anderen.

Wat is het beste advies dat je zou geven als het gaat om het lokaliseren van je haar?

Geniet van elke fase van uw sluizenreis en documenteer met foto's en video's (zelfs al is het maar voor uzelf) als herinnering aan de groei en vooruitgang. Soms zien we de veranderingen niet als we in de spiegel kijken.

Tot slot, ik hou van mijn locs omdat ze uniek zijn, ze zijn mijn natuurlijke haar en ze zijn sterk. De lengte is een pluspunt. Ik hield van al deze dingen aan mijn locomotieven jaren voordat de lengte kwam.

Laat ons alsjeblieft weten wat je ervan vindt in de comments en welke andere vragen heb je voor J. RENEE?

Je kunt J. RENEE volgen op Instagram op en op Youtube

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...