A Dreadlocks bun that got 3k likes and 3 marriage proposals

Een Dreadlocks-broodje dat 3k likes en 3 huwelijksaanzoeken kreeg

Maak kennis met Phillip Gavin, die zijn nonchalante locomotief in de privé-Facebookgroep Natural Hair plaatste en hem bijna 3k likes opleverde, een groot aantal reacties, waaronder drie huwelijksaanzoeken. De ATT-technicus van Queens deelt zijn loc-verhaal.

Phillip Gavin, een AT&T-technicus die in Arlington, TX woont, maar opgroeide in Queens, New York, had nooit verwacht dat hij de reacties zou krijgen nadat hij zijn nonchalante loc bun-stijl in de privé Natural Hair-groep op Facebook . Broer kreeg bijna 3k likes en drie huwelijksaanzoeken. Onnodig te zeggen dat het tijd was voor een interview met deze broer wiens dreadlocks hem alleen maar liefde bezorgden.

Hoe belangrijk is je haar als man? Heb je ooit een relaxer of Jheri-krul gehad en waarom kies je ervoor om je haar nu op deze manier te dragen? Mijn haar is belangrijk, bijna symbolisch voor wie ik ben als man op dit punt in mijn leven.

Toen ik jonger was, had ik een relaxer. In de tijd dat ik op de universiteit zat, droeg ik vlechten. Mijn familie is Jamaicaans en mijn haar is super dik. Mijn haar werd zo dik dat het een gedoe begon te worden om iemand te vinden die mijn haar consequent vlecht. Toen deed ik een relaxer in mijn haar, maar ik begon mijn haar te verliezen en moest wat knippen. Locs waren echt mijn laatste stop en zeven jaar later heb ik mijn manen.

Dus koos ik ervoor om mijn haar in lokken te dragen omdat ik op het punt stond geen haar meer te hebben.

Wat betekent jouw haar voor jou? Is het gewoon een accessoire dat bij je persoonlijkheid en stijl past of gaat het dieper?
Mijn haar is voor mij een deel van mijn kracht als man, net zoals het was voor Simson. Niet letterlijk, maar het heeft zoveel waarde als mijn karakter als man.

Kunt u alstublieft nader toelichten? Wie ben jij als man?
Als man ben ik in de eerste plaats sterk zoals mijn haar, ik ben gedurfd en ik val op. Ik heb moeilijke tijden doorstaan, zoals mijn haar, maar ik blijf doorgaan om mijn doelen en verlangens te bereiken. Als man heb ik mijn eigen mening en accepteer ik niet zomaar wat mensen me vertellen zonder feiten voor mezelf te vinden.

Ik ben vastbesloten, het was niets anders dan vastberadenheid en focus om mijn haar te laten komen waar het nu is. Ik kan terugkijken naar foto's van mezelf met verschillende lengtes van mijn locs en weet precies wat ik op dat moment doormaakte. Mijn haar is een doorlopende tijdcapsule als dat logisch is.

Dit zijn slechts enkele van de 237 reacties. En de reacties worden gescreend.

Heb je je ooit geschaamd voor je haar of geloofde je dat mannen met een krullende of weefachtige textuur een betere kans hadden bij vrouwen?
Ik heb me nooit geschaamd voor mijn haar. Ik geloof dat je geest, zelfvertrouwen en algehele uitstraling je betere kansen geeft bij vrouwen. Het draait allemaal om presentatie.

Hoe belangrijk is het haar van een vrouw voor jou? Maakt het uit of ze een weave draagt, haar haar ontspant of een natuurlijk hoofd is? Heb je een voorkeur voor een van deze stijlen?
Op dit punt in mijn leven heb ik veel kapsels bij vrouwen gezien en het is van weinig belang voor mij, zolang het iets is dat haar gelukkig maakt, dan ben ik gelukkig. Ik heb geen voorkeur voor kapsels, ik zou gewoon willen dat het fatsoenlijk is lol.

En met fatsoenlijk bedoel je, uiterlijk, waardeert andere dingen?
Met fatsoenlijk bedoel ik in zekere zin gecontroleerd. Ik heb het gevoel dat sommige mensen het excuus gebruiken dat hun haar natuurlijk is dat ze het soms niet eens proberen. Ik heb niet het gevoel dat het juist is. Nu weet ik dat natuurlijk haar soms wild en gedurfd kan zijn in zijn eigen stijl, maar mensen zouden het verschil moeten weten.

Mijn lezers vroegen me om deze specifieke vraag op te nemen, dus hier ga ik: is de textuur van het haar van een vrouw belangrijk voor je? En lengte?
De textuur van het haar van een vrouw is niet belangrijk voor mij, omdat ze er toch geen controle over hebben. De lengte is niet langer een punt van zorg, hoewel ik moet toegeven dat ik in mijn tienerjaren oppervlakkig was en dat de lengte er toe deed.

Een van de belangrijkste redenen waarom zwarte vrouwen aarzelen om natuurlijk te gaan, is omdat ze er heilig van overtuigd zijn dat zwarte mannen niet van natuurlijk haar houden. Wat denk je? Als je het er niet mee eens bent, waar denk je dat vrouwen dit idee vandaan hebben?
Ik denk niet dat het zwarte mannen zijn, ik denk dat de kijk van de maatschappij op natuurlijk haar gecombineerd wordt met het feit dat niet genoeg zwarte mannen opstaan ​​en hun koninginnen vertellen dat ze van hun haar houden, zodat het terugkomt bij ons in plaats van bij de maatschappij.

Heel vaak hoor ik mannen zeggen dat ze niet van natuurlijk haar hielden toen ze opgroeiden. Pas later in het leven begonnen ze natuurlijk haar te waarderen. Deel jij die ervaring?
Ik moet toegeven dat ik verblind was door de opvattingen van de samenleving over het opgroeien van natuurlijk haar en pas de innerlijke geest ging waarderen door mijn eigen mening te vormen en te zien hoeveel gezonder natuurlijk haar is.

Denk je dat zwart haar een probleem is? Waarom of waarom niet?
Ik denk dat zwart haar een probleem is, want wanneer onze vrouwen bepaalde stijlen dragen, wordt het over het hoofd gezien en dan krijgt de "cultuur" dezelfde stijlen die we al jaren hebben en claimen dat het nieuw is als het er is.

Heb je het over culturele toe-eigening?
Ja, daar doel ik op! Ik wist niet dat er een term was voor wat ik zei, maar dat is precies wat ik bedoel.

Wat vind je van deze natuurlijke haarbeweging en wat zou jouw boodschap zijn aan zwarte vrouwen als het om haar gaat?
Ik vind deze natuurlijke haarbeweging geweldig en wist niet eens dat het bestond. Mijn boodschap aan zwarte vrouwen is om sterk te staan ​​in je beslissing om natuurlijk te gaan en er vertrouwen in te hebben. Aan het eind van de dag is je haar als een mentale representatie van je geest. Bescherm het en verzorg het goed. Ik steun de beweging zoals ik er zelf duidelijk een product van ben.

Je hebt meer dan 3k likes op je foto. Ik heb genoten van het lezen van de reacties en zie de reacties zelf. Hoe voelde je je erdoor? Had je een favoriete opmerking?
Eerlijk gezegd gaf het me een geweldig gevoel. Ik heb al eerder liefde getoond in de groep, maar nooit zoveel. De meeste likes die ik eerder heb gekregen waren ongeveer 1500. Ik voelde me daardoor erg gewaardeerd als man. Ik kreeg veel complimenten. Het is altijd interessant om te zien hoe mensen mij zien. Ik let trouwens niet echt op mijn ogen, wenkbrauwen of lippen. Mijn favoriete opmerking was waarschijnlijk de paar keer dat ik werd voorgesteld op de post.

LOL, werd je voorgesteld? Heb je al een keuze gemaakt?
Geen enkele is mijn type, LOL.

Ben jij een broer die geïnterviewd wil worden over zijn haar of ken je er een, neem dan contact met ons op! We horen graag uw verhaal.

Zie zijn Facebook-galerij voor meer foto's van Phillips.

Voor het geval je het je afvraagt, de stylist van Phillips is Alanah. Hij bezoekt haar elke maand na een halve tot twee maanden. Alanah wast en stylet vervolgens zijn haar. Goed bezig Alana.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.