Are Sisterlocks really worth the price

Zijn Sisterlocks NOG STEEDS de prijs waard?

Twaalf en een half jaar later.

Zo lang is het geleden dat ik opgesloten zat. De prijsvraag van de grote Sisterlocks vormt een ja of nee antwoord, toch? Al die tijd met mijn Sisterlocks heeft me in een grijs gebied gebracht. Zie ook Is Sisterlocks echt de moeite waard? Laat het me uitleggen.

Terez Howard met Long Sisterlocks locomotieven van 12 en een half jaar lang

Terez Howard, virtuele assistent/schrijver

Slag 1.

Tijdens dat eerste jaar kwam mijn adviseur niet opdagen bij al mijn heraanscherpingen, en op dat moment woonde ik twee en een half uur verderop. Ik herinner me dat ik een keer naar de salon kwam en te horen kreeg dat ze in Disney was en het was vergeten. Gelukkig stemde een andere adviseur ermee in om mijn haar de volgende dag te doen. Het werd een patroon, waarbij ze mijn afspraken vergat. Dus maakte ik er een gewoonte van om haar een week of wat eerder te sms'en, zodat ik ervoor zorgde dat ze er zou zijn om mijn haar te doen. Ik moet zeggen dat ik dankbaar was dat ze een paar keer naar me toe was gereisd en mijn haar weer strak had gemaakt. Maar dit verbleekte in vergelijking met die gemiste afspraken. Sterker nog, ze vergat mijn aanscherping van de lesafspraak, en een andere consultant leerde het me.

Slag 2.

Ik volgde een jaar later die aanscherpingscursus en onderhoud sindsdien mijn haar. Ik was zo blij met de vrijheid om mijn haar te onderhouden dat ik het met de wereld wilde delen. De Sisterlocks Powers That Be vroegen me prompt om mijn YouTube-video van drie minuten te verwijderen omdat deze in strijd was met hun handelsmerkovereenkomst die ik had ondertekend toen ik de les volgde. Terwijl ik eraan voldeed en mijn video verwijderde, vroeg ik me door die ervaring af hoe een video van drie minuten zich verhoudt tot een klasse met een handelsmerk van $ 250. Hoe kon ik in die paar minuten zulke immense geheimen prijsgeven? Ik voelde me door.

Lange zusterlokken gestyled in een updo Terez Howard

Terez Howard, virtueel assistent/schrijver doet haar eigen reties en weet hoe ze haar eigen haar moet stylen

Slag 3.

Wie houdt er niet van om zichzelf af en toe te #trakteren op een salonbezoek? Een paar keer deed ik precies dat. Ik vond een andere consulente omdat ik wilde dat iemand mijn haar controleerde en een pauze kreeg van die lange aanscherpingssessies. Terwijl ze door het voorste gebied rond mijn haarlijn bewoog, merkte ze een paar vreemde locs op en vroeg ze zich af in welke richting ik mijn haar gebruikte om mijn haar weer strakker te maken. Toen ik haar vertelde dat ik een 3-patroon ben (ja, dat mag ik je vertellen) en demonstreerde hoe ik was geïnstrueerd, hapte ze naar adem en zei: "Dat is verkeerd!" Ik had de opdracht gekregen om een ​​heel deel van mijn haar achterstevoren te doen. Gelukkig heeft ze me hier op de juiste manier op geschoold.

Maar het is niet allemaal slecht geweest.

In termen van dollars en centen valt dat eerste deel van het wisselgeld uiteen in twee
Starbucks lattes elke maand. Laten we voor deze vergelijking doen alsof ik $ 1000 heb uitgegeven (ik heb eigenlijk minder uitgegeven) voor mijn installatie. Als ik de afgelopen twaalf en een half jaar elke maand mijn haar zou laten doen (1000 gedeeld door 150 maanden), zou ik elke keer iets minder dan $ 7 uitgeven... een verbluffende twee Starbucks lattes. Dat aantal wordt steeds lager
elke maand rock ik mijn locs.

Bovendien is mijn haar langer gegroeid dan ooit tevoren. Door de jaren heen heb ik me laten bijknippen om van die rare puntjes af te komen, je weet wel, die uitgemergelde, ongelijke punten. Toen mijn dochter haar haar wilde knippen, had ik afgesproken dat ik het mijne ook zou knippen en knipte in 2020 ongeveer tien centimeter haargroei af. Die lengte is sindsdien teruggekeerd en overtrof mijn vorige lengte. En met grote lengte komen geweldige stylingopties. Een van de redenen waarom ik mijn haar op slot deed, was vanwege die veelzijdigheid. Opsteekkapsels, knotjes, krullen, vlechten, noem maar op, ik heb het geprobeerd en genoot van elke minuut.

Ik koos voor Sisterlocks omdat ik hield van de manier waarop de reis netjes was georganiseerd
verpakt om u bij elke stap te ondersteunen. Mijn ervaring vertelde een ander verhaal. Maar een ander hoofdstuk van datzelfde verhaal verwoordt voldoening en de pure vreugde om mijn natuurlijke haar te behouden en te dragen. Ik heb mezelf betrapt op het werpen van schaduw, verklaren dat mensen voor elke andere vorm van locs moeten kiezen, en lovende woorden zingen over mijn haar, verkondigen dat het de beste beslissing is die ik voor mijn haar heb genomen. Dus zijn Sisterlocks de prijs waard?

Absoluut en helemaal niet.

Over Terez Howard
Terez Howard, een levenslange natuurtalent, is een virtuele assistent , die ondernemers helpt en
solopreneurs laten hun bedrijf floreren. Haar passie ligt in het vrijwilligerswerk. Ze geniet ook van het heffen van gewichten en het verbeteren van haar Spaanse vaardigheden.

Als je erover nadenkt om Locs te starten of al startlocs hebt gelezen:

5 producten die je moet hebben voor Starter Locs

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...