Mireille Liong The Dos and Don'ts of Loc Extensions

Loc-uitbreidingen: een toegangspoort tot de perfecte look

Loc-uitbreidingen zijn een fantastische keuze voor diegenen die locomotieven overwegen en het water willen testen. Met de mogelijkheid om een ​​realistische en gepersonaliseerde stijl te bereiken, stellen locomotiefuitbreidingen je in staat om de schoonheid van locomotieven te omarmen zonder je vast te leggen op een permanente verandering. Dus ga je gang en verken de wereld van locomotiefuitbreidingen - je perfecte locomotieflook wacht op je!

Ontdek de magie van locuitbreidingen
Het begon allemaal op een levendige dag in Bedstuy, Brooklyn, terwijl ik door Fulton Street liep. Daar ontmoette ik een vrouw die de meest betoverende loc-updo droeg die ik ooit had gezien. Toen ze onthulde dat haar locs verlengstukken waren, was ik stomverbaasd. Ik kon het niet laten om naar haar kruin te staren, gefascineerd door de naadloze mix en het vakkundige vakmanschap van haar loc extensions. Ze was niet alleen verbluffend, maar ze deelde ook genereus de contactgegevens van de loctitian-stylist die haar verbluffende stijl had gecreëerd. Die ontmoeting bevestigde mijn beslissing om zelf loc-extensies te proberen.

Human Hair Extensions voor Dreadlocks
Klik om Human Hair Extensions voor Locs te kopen

De uitbreidingservaring
Net als andere soorten extensions, zoals box braids of crochet braids, bieden loc extensions eindeloze leuke en creatieve mogelijkheden. Wat locomotiefuitbreidingen echter onderscheidt, is hun opmerkelijk authentieke uiterlijk en verheven stijl.

Wat me het meest fascineerde, was de manier waarop de loc updo en vloeiende locs een hernieuwd gevoel van vrouwelijkheid opriepen. Aanvankelijk schreef ik het toe aan de lengte, maar bij dieper nadenken besefte ik dat het meer was dan dat.

In het verleden had ik langere vlechten en verschillende soorten weefsels gedragen. Noch de vlechten, het steile haar of de gekrulde weefsels gaven echter hetzelfde niveau van vertrouwen en empowerment dat ik voelde met mijn loc-extensies. Terwijl ik nadacht over de redenen hierachter, besefte ik dat het allemaal neerkwam op textuur. De nabijheid van de textuur van de extensie tot mijn eigen haar maakte een fundamenteel verschil.

100% humane Afro hair extensions

100% Human Kinky Curly Hair Extensions

Ik herinnerde me levendig het onbehagen dat ik ervoer tijdens het dragen van weefsels. Ik was constant zelfbewust over mijn haarlijn en vroeg me af of het merkbare verschil in textuur voor anderen duidelijk was.

Het incident met Gaby Douglas tijdens de Olympische Spelen van 2012 heeft mij diep geraakt. Het benadrukte het ongemak waar zowel ik als veel andere zwarte vrouwen zich mee konden identificeren bij het dragen van een weefsel. Ik leefde mee met de getalenteerde turnster die haar leven aan haar vak had gewijd, alleen om te worden beoordeeld op basis van haar kapselkeuze.

Deze ervaring verstevigde mijn begrip van het comfort, het vertrouwen en de vrouwelijkheid die ik voelde tijdens het wiegen van mijn loc-extensies. De textuur leek sterk op mijn natuurlijke haar, en zelfs toen er nieuwe groei opkwam, hoefde ik niet bang te zijn dat het mijn uiterlijk zou verstoren of mijn faux locs zou blootleggen.

Extensies van mensenhaar voor Locs
Voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige, realistisch ogende faux locs die nauw aansluiten bij hun natuurlijke textuur, raad ik van harte aan om het assortiment beschikbare Human Hair Extensions voor Locs te verkennen. Deze extensions zijn gemaakt van echt mensenhaar en bieden de perfecte oplossing om de locomotieflook te krijgen die je wenst.


Loc extensions van mensenhaarHandgemaakte Loc-uitbreidingen

Koop extensions van echt haar voor Locs


Zorgen voor uw Human Hair Loc Extensions: de do's en don'ts

Hoewel loc-extensions gemak en een zorgeloze stijl bieden, is het essentieel om de juiste verzorging te bieden om hun levensduur te garanderen en de gezondheid van uw haar te behouden. Hier zijn enkele essentiële do's en don'ts:

Vermijd productopbouw: zeg nee tegen conditioners, leave-in conditioners en zware vetten. Deze producten laten een laagje achter op je lokken, wat averechts werkt als je extensions hebt. Het residu kan zich ophopen en verharden aan de wortel van de extensions, wat leidt tot een ongewenste look en onnodige stress op uw natuurlijke haar.

Probeer Organic Shampoo Bombs: overweeg om bij het wassen van je loc-extensies Organic Shampoo Bombs te gebruiken. Los een halve Shampoo Bomb op in een spuitfles als je geen kuipje hebt, spuit het op je loc-extensions en spoel het grondig uit. Deze aanpak helpt opbouw te minimaliseren en houdt uw extensions schoon.

Gebruik wel de Loc Glove: om een ​​glanzend uiterlijk te behouden en uw loc-extensies pluisvrij te houden, raad ik u ten zeerste aan om de Loc Glove te gebruiken. Deze tool helpt om het algehele uiterlijk en de levensduur van uw loc-extensies te verbeteren.

Loc Handschoen voor Sisterlocks, Dreadlocks, Locs Onderhoud

Om ze er glanzend en pluisvrij uit te laten zien, raad ik de Loc Glove aan.

Lees ook de 9 toepassingen van de Loc Glove .

Vergeet niet dat de zorg voor uw loc-extensies cruciaal is om hun schoonheid te behouden en ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan. Door deze do's en don'ts te volgen, ben je op weg om een ​​verbluffende locomotiefstijl te behouden.Klik om Human Hair Extensions voor Locs te kopen

Vind je dit artikel leuk? Laat een reactie achter en deel het!

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.