This Quickest Drying Lint-Free Hair Towel is a Must-Have!

Deze snelst drogende anti-kroeshaarhanddoek die ook pluisvrij is, is een must-have!


Klik om de snelst drogende haarhanddoek te bestellen

Als het gaat om het drogen van haar, is iedereen op zoek naar de beste handdoek. Niemand vindt het leuk om rond te lopen met druipend haar, druppels die langs het gezicht en de achterkant van de nek lopen en natte plekken op je shirt achterlaten.

Dus een goede haarhanddoek is er een die:

  • Neemt snel vocht op
  • Laat geen water druppelen
  • Absorbeert veel vocht
  • Verstoort geen krullen
  • Antikroes
  • Droogt snel

Natuurlijk verwacht je niet die ene handdoek met al deze kwaliteiten te vinden. Dat weerhield me er niet van om te zoeken. Geen van degene die ik ooit heb geprobeerd was anti-kroes. de wrijving van de stof zou altijd mijn kinky krullen verstoren.

Microvezel Haarhanddoek voor Locs, Braids, Dreadlocks en Afro Hair
Deze tulband van microvezel werkte eigenlijk ook goed. Het neemt veel water op, maar wordt zwaar en droogt minder snel.

Microvezel Haarhanddoek voor Locs, Braids, Dreadlocks en Afro Hair
Dit was tot nu toe mijn favoriete handdoek. Het probleem met deze is dat hij niet pluisvrij is. Het vangt alle soorten stof op.


Haartulband van microvezel voor lokken, vlechten, dreadlocks en afrohaar
Ik was nooit echt onder de indruk van de Turbie.

Ik heb veel verschillende haarhanddoeken geprobeerd. Van microvezel tot de turbie en vele andere. Dus geloof me als ik je vertel dat deze handdoek, deze, wint! Het heeft alle kwaliteiten en meer. Het is ook pluisvrij!

Kijk maar naar de video. Nog voordat ik mijn #locs in de handdoek had gerold zag je al natte plekken. Zo snel absorbeert de handdoek vocht en nog indrukwekkender zonder dat mijn haar helemaal druipt. (Mijn gezicht was al nat toen ik de handdoek omdeed voor het geval je het je afvraagt.)

Ik wikkelde letterlijk mijn haar om mijn zaak heen om me klaar te maken en mijn haar was al meer dan half droog en liet geen natte plekken op mijn kleren achter.

Dus als je haar hebt, heb je deze handdoek nodig. Het maakt niet uit of je een afro, lokken, vlechten of steil haar hebt, geef je haar gewoon deze sneldrogende handdoek cadeau.

Glad zonder wrijving, het is anti-kroes en laat je krullen gedefinieerd en je lokken in een gezonde vorm achter.

Klik om de . te bestellen Snelst drogende haarhanddoek

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.