Een nieuwe look, nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen

Een nieuwe look, nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen

Het is mij een waar genoegen om de nieuwe What Naturals Love shop en blog te lanceren.

Niet alleen is het aangezicht van de webshop vernieuwd, het is  gebruikers-vriendelijker, sneller en er zijn veel meer producten.

Nu uit onderzoek is gebleken dat de Kroeshaar Familie niet alleen opzoek is naar haarproducten, maar ook interesse heeft in producten uit Amerika en vooral BH's heb ik het assortiment uitgebreid.

BH's zonder beugels

Het toeval wil dat ook ik lang heb gezocht naar goede bh's. Sinds ik een paar keer ben "gepookt" door beugels ben ik opzoek gegaan naar beugelvrije bh's. Niet alleen is zo een uitstekende beugel ongemakkelijk, het is ook pijnlijk.

Het was echt even zoeken want een bh moet niet alleen goed zitten, het moet goede steun bieden en je wil toch ook een beetje een leuke bh.De mooiste bh's waren helaas toch die met beugels. Gelukkig is dat aan het veranderen. Ik zal niet de enige zijn die is geprikt door een beugel. Na een paar miskopen ben ik gelukkig uiteindelijk geslaagd. 

Beugelvrije Kanten BH

Deze kanten bh ziet er niet alleen mooi uit, het zit ook lekker. Het was even wennen aan de rits van voren, maar verder ben ik echt meer dan tevreden. Zelfs zonder beugel geeft de bh een lichte pushup en houdt alles echt lekker goed op z'n plaats. Een aanrader, maar er zijn veel meer. Klik hier voor het Assortiment Goedzittende Beugelvrije BH's.

Handige en hotte items uit de US

Verder kom ik vaak super handige items tegen die ik vanaf nu ook met julllie zal delen.  

Douche gordijn met een zwarte vrouw met kroeshaar

Dit douchegordijn vond ik zo leuk dat ik het voor mijn nichtje in Suriname heb besteld. Wil jij het ook besellen klik dan op Koop Douchegordijn.

 Ontdooi Plankje

Dit ontdooiplankje vond ik zo handig dat ik het voor de nicht bij wie ik mocht logeren in Suriname, heb meenomen. Zelf gebruik ik bijna elke dag om vlees, vis of bevroeren fruitpulp te ontdooien. Binnen een uurtje of twee kan ik dan aan de slag. Echt super handig. Mijn nicht was er dan ook verrassend blij mee. Kllik hier om te bestellen

Telefoon Cellphone houder Cell Phone Holder

Waar ze zelfs nog blijer mee was is deze cell phone stand. Echt super handig! Je kunt gewoon videos of series kijken terwijl je bijvoorbeeld aan het koken bent, maar ook als je ontbijt of zo. Dan hoef je niet je telefoon tegen een mok of zo aan te zetten, maar gewoon gemakkelijk op de stand. Klik hier om te bestellen of voor nog meer handige hotte items uit de USA.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar voor nu laat ik het hierbij. You got the point. Shoppen bij What Naturals Love wordt alleen maar leuker, gezelliger en uitgebreider dus ga nu Shoppen!

Graag hoor ik wat je vind van de nieuwe site. Heb je een verzoek, dan hoor ik dat ook graag.  

PS. De super de luxe tijgervel beanie die ik draag, van binnen gevoerd, kun je hier klikken Koop de Beanie.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.