The Loc Glove, a hand to help maintain Micro Locs, Braidlocs, Sisterlocks and Dreadlocks

De Loc Glove, een hand om Micro Locs, Braidlocs, Sisterlocks en Dreadlocks te helpen onderhouden

In mijn zoektocht naar iets om te voorkomen dat die kleine deeltjes zich in mijn jonge microlocs nestelen, vond ik deze handschoen. Het voelde zo fijn en zacht aan. Toen ik het door mijn haar streelde, was het liefde op het eerste gevoel.

Al snel kwam ik erachter dat deze zachte handschoen die direct stof aantrok, voor meer kon worden gebruikt dan alleen stof en vervuiling uit mijn lokken houden.

Het materiaal neemt ook snel water op, dus ik begon het als mijn drooggereedschap te gebruiken. Ik was verbaasd toen ik ontdekte dat deze handschoen niet alleen mijn droogtijd halveerde, maar ook de ACV-geur verwijderde die nog in mijn haar zat na een diepe ACV/Baking soda-reiniging.

Opmerkelijk genoeg merkte ik ook dat het vlechtgedeelte van mijn locs weg was
na ongeveer drie maanden gebruik van de handschoen. Mijn locs werden ook uniformer.

Hoewel ik het kammen van mijn haar helemaal niet mis, is het een heel fijn gevoel om deze handschoen door je haar te halen. Het is alsof mijn haar zegt, ja, ik vind het leuk wat je met me doet, LOL. Niet echt. Je moet het proberen.

Kortom, dit is wat deze handschoen voor u kan doen:

  • Verwijdert en houdt stof uit je locs
  • Halveert de droogtijd
  • Verwijdert geur
  • Maakt lokken glad
  • Vermindert kroezen.

Klik hier om de Loc Glove nu te krijgen.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.