Mijn angst was dat een kort kroes kopje me niet zou staan

Mijn angst was dat een kort kopje kopje me niet zou staan

Ayfarah Kroeshaar Afro Natural van Suriname Ayfarah Kroeshaar Afro Natural van Suriname
Ayfarah Natural van Suriname. Foto: Cliff San A Jong

Ayfarah San-A-Jong, depressies van beroep is niet ontwikkeld met het idee dat Kroeshaar slecht haar is, maar leefde wel toe naar dat ze haar haar zou kunnen ontspannen. Als soort was dat namelijk wat ze zich heen zagen.

Haar eerste keer relaxen was toen ze op de muloschool zat.

Natuurlijk vond ik het leuk, wil ontspannen, blij haar, was des tijds in. In 2013 ben ik kroes gegaan. Mijn haar viel uit en dat maakt jou als vrouw maar wel erg ongelukkig. Mijn angst was dat een kort kopje kopje mij niet zou staan.

Een echt diepte punt heb ik niet bekend. Het was wel moeilijk om de juiste producten te vinden.

Ik weet niet van mijn waarneming op kroeshaar wel of niet is veranderd. Je wist altijd wel dat je Kroeshaar had, maar de beweging zoals nu was er niet.

Kroes gaan heeft me vooral bewuster gemaakt van mijn afkomst. Het heeft mij ook zekerder gemaakt en meer lef gegeven. Nu houd ik van mijn haar omdat het mij laat stralen.

Wil jij ook jouw verhaal vertellen, stuur dan een mailtje naar info@kroeshaar.com!

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.