A Twist Out on Locs, an easy Hairstyle to add volume to your Sisterlocks, Micro locs or Dreadlocks

A Twist Out on Locs, een eenvoudig kapsel om volume toe te voegen aan je Sisterlocks, Micro locs of Dreadlocks

1 opmerking

Dus liet ik mijn haar opnieuw opsteken door styliste Nicole in Sabine's Hallway Natural Hair Salon in Brooklyn, New York. Ze zijn op Nostrand Avenue en ze hebben het heel goed gedaan. Maar nu is het tijd om ze eruit te halen voor een krullende look en te kijken hoe dat eruit ziet. Blijf kijken.

Dus het verwijderen van dit haar is een proces. Ik bedoel, dit zijn kleine elastiekjes en het is niet gemakkelijk om ze eruit te halen, dus je moet ze doorknippen. En als je ze knipt, moet je ervoor zorgen dat je je lokken niet knipt. Maar als u dit niet doet, kunnen de uiteinden loskomen.

Zo begin je deze stijl eruit te halen, de wendingen. Dit om ze bij elkaar te houden. Dat is dus een proces. Dus zo ziet het eruit als de uiteinden los zitten. U kunt het verschil zien. Dit zijn de elastiekjes die ik eruit heb gehaald en nu kunnen we beginnen met het verwijderen van deze kronkels.

Makkelijk deel, dit is gewoon makkelijk. Super, super, super makkelijk. Ze zijn dus verdraaid. Twee wendingen zijn gedraaid, zoals je kunt zien. Dit is super, supergemakkelijk. Als je wilt weten wat ik voor mijn haar gebruik. WNL Haar, thee , het is verkrijgbaar op Whatnaturalslove.com. Haar thee. Ik spray op mijn hoofdhuid. Ik gebruik de locomotiefbommen om mijn haar te wassen. Dat is eigenlijk alles wat ik gebruik. En natuurlijk de rolvlecht om mijn hoofdhuid te masseren en haarserum aan mijn hoofdhuid toe te voegen. Je kunt zien dat ik al een soort krullerige, vollere look heb.

Dit is dus het langste deel van mijn haar. Dit is dus mijn toch al vollere look. Nog een laatste te gaan. Ik heb ze nu allemaal. Ha. Wauw. Dit vind ik leuk. Dit vind ik leuk. Het is eigenlijk gewoon een twist-out. Een draai aan mijn uiterlijk. Leuk. Erg leuk. En ik voel er nog een. Je vraagt ​​me wat ik heb gebruikt om de krullen te behouden? Ik gebruikte mijn what naturals love hair grow thee. Ik heb het gespoten. En zo kwam deze twist, deze twist er zo mooi uit. Ik hoop dat je het leuk vind. Bedankt voor het kijken. Ik vind het leuk. Ik hoop dat jij dat ook doet. Bedankt voor het kijken. Volg mij op whatnaturalslove.com, op TikTok, Facebook, je kunt naar mijn website gaan. Ga alsjeblieft winkelen voor al je haar en natuurlijk haar en loc-producten en ik hoop je online te zien.

Gebruikte producten

What Naturals Love Hair Growth Tea Loc Bomb voor Locs, Dreadlocks, Bradlocs, Sisterlocks

Lees ook Ik heb mijn haar opnieuw strak gemaakt en gedraaid

Je kunt meer van mijn reis zien, van y starter braidlocs bijna tot nu toe op Mijn Locs-reis van Tiny Braids naar Mature Micro Locs .

1 opmerking

Sherida Kerpens
Sherida Kerpens

Kan ik begeleiding krijgen voor de producten bestellen

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...