Afro Curlers, Quick Drying Rollers for the Tender Headed

Afro-krulspelden, sneldrogende rollers voor de zachte kop

3 reacties

Na het proberen van permanenthengels, flexi-staven, spiral rods, de loc-curlers en wrap a locs, heb ik deze Afro Curlers uitgeprobeerd. De eerste keer gebruikte ik alleen water. Mijn haar was gewassen maar al droog, dus ik spritzed voordat ik ging rollen.

Mijn haar was niet helemaal droog, dus sommige krullen waren niet zo strak. Zorg ervoor dat je haar vochtig is om de strakste krullen te krijgen. Het is het beste om de rollers te gebruiken nadat je haar gewassen en vochtig is. De krullen bleven twee weken zitten.

De tweede keer dat ik het deed met de haargroeithee en merkte dat de krullen strakker waren en langer meegingen. Het gebruik van een beetje olie kan een sterkere hold geven, maar het haar zal langer nodig hebben om te drogen.

Deze krulspelden werken op alle haartypes, locs, naturals, straight en weaves. Afhankelijk van de dichtheid van je haar of hoeveel lokken je hebt, raad ik ten minste 6 pakken aan voor één heel hoofd. Met ongeveer 200 locs heb ik 42 rollen gebruikt. Ik rolde 3 tot 6 locs op één rol.

Van alle krulspelden die ik ooit heb geprobeerd, waren dit de beste en dit is waarom. De Afro-krulspelden zijn:

  • snel te drogen
  • super comfortabel
  • makkelijk te gebruiken

Klik om de Afro Curlers te bestellen, sneldrogende rollers voor de zachte kop. Gebruik code: Welcome10 voor 10% korting.

3 reacties

Victoria
Victoria

Beautiful!

Mireille
Mireille

Hi Karin,
Wat jammer nou. The truc is dat het haar goed droog moet zijn. Om een goede krul te krijgen, moet het haar echt goed droog zijn, letterlijk tot en met de puntjes. Die zijn zelfs het belangrijk, want als de puntjes niet krullen kan het hele haar niet krullen.

Daarom ook al laat je ze een avondje, de volgende dag kun je gerust onder de droger totdat de locs echt helemaal droog zijn.

Met beide rollers kan ik goed resultaat krijgen. Het voordeel van deze Afro rollers is dat je gemakkelijk met ze kunt slapen en volgens mij ook een sterkere krul kunnen creeren. Succes de volgende keer en stuur fotos als je wil.

Karin Luijk
Karin Luijk

Hi Mireille,
Voor onze dochter Berline heb ik een poosje geleden de foam curlers gekocht. Maar na 1x gebruik bleek dat haar Sisterlocks niet echt gekruld waren. We hadden de curlers er begin van de avond in gedaan en de volgende ochtend weer uitgehaald. Resultaat viel tegen. We hebben geen droogkap. Wel een föhn maar ik weet of je die mag gebruiken. Wij vonden het toch redelijk veel werk voor weinig resultaat. Nu zie ik je nieuwe filmpje over de Afto Curlers. Ziet er handig uit! Maar weer een investering en ik vraag me nu af hoe lang moet het haar drogen op de natuurlijke manier? Berline heeft ongeveer 250 Sisterlocks, gemiddelde dikte. Graag jouw advies over hoe en hoelang her haar te drogen met de Afro Curlers. Ook graag advies over aantal curlers. Alvast bedank!

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...