Barrel Roll Curls in Micro Locs

Barrel Roll Krullen in Micro Locs

Barrel Roll Krullen

Wie denkt dat locs niet veelzijdig zijn, denkt nog eens goed na. Locs, micro, Sisterlocks of traditionele Dreadlocks zijn net zo veelzijdig als elk ander haartype. Barrel rolls zijn slechts een voorbeeld.

Eigenlijk heb ik dit soort looprollen alleen nog maar in locs gezien. Ik zou zeggen dat ze uniek zijn voor locs.

Het mooie van deze rollen is dat ze zijn wat ik een 2-in-1 kapsel noem. Het vat dat in en op zichzelf rolt, is een stijl en als je ze eruit haalt, heb je een andere stijl. Hoe geweldig is dat!

Barrel rolls zijn ook superhandig en praktisch. Als je haar lang is en je een pauze nodig hebt, kun je een pauze nemen zonder je haar te knippen. Je krijgt een mooie bob-stijl die je kunt rocken hoe lang je maar wilt. Ja, je kunt ze dragen tot je volgende retie of re-twist.

Er zijn wel vaardigheden voor nodig om looprollen in locs te maken. Aangezien ik niet superhandig ben, heb ik de mijne laten doen bij de Hair Box in Paramaribo, Suriname. Het duurde ongeveer drie uur om mijn 200 braidlocs opnieuw te binden en te rollen.

  Voordat ik naar de salon ging, had ik mijn haar gewassen met een van de Organic Shampoo Bombs. De citroengras. Nog steeds mijn favoriet.

  Biologische shampoobommen

  Ik nam ook wat WNL Haargroeithee mee die ze tijdens de retie kon gebruiken voor als mijn haar opdroogde.

  De WNL Haargroeithee stimuleert niet alleen mijn haargroei, het maakt mijn nieuwe haar ook zachter en geeft mijn haar elasticiteit als nooit tevoren.


  WNL Haargroei Thee

  Deze stijl was ook super handig omdat het warm was in Suriname. Met mijn haar in die tonrollen, hoefde ik het niet altijd in een opgestoken kapsel te doen. Ik kon gewoon rondlopen met mijn bob-stijl barrel rolde locs.

  Om de stijl er zo fris mogelijk uit te laten zien, droeg ik 's nachts wel een muts of sliep ik op een zijden kussensloop. In de ochtend voordat ik het huis verliet, zou ik de WNL Haargroeithee op mijn hoofdhuid sprayen om ervoor te zorgen dat mijn hoofdhuid gehydrateerd was en beschermd tegen de hete zon.

  Ik had het vat ongeveer een maand of zo laten rollen voordat ik ze naar beneden haalde. Ze eruit halen was makkelijk. Wanneer je die ene loc vindt die de loop bij elkaar houdt, is het gemakkelijk om uit te rollen.

  Toen ik ze eruit haalde, was mijn haar vol, vol krullen! Ik hield van de krullen! Weer sliep ik met een muts om ze zo lang mogelijk binnen te houden. In het vochtige klimaat duurden ze anderhalve week.

  Van alle krullen die ik heb geprobeerd, zijn deze misschien wel mijn favoriet. Het enige probleem is dat ik niet zo handig ben, dus misschien moet ik beginnen met barrel rolls te leren.

  En jij? Heb je ooit barrel rolls gehad of zou je ze eens proberen?

  Haargroei thee

  laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

   1 out of ...