Is the Hype about the Magic Moroccan Dress True?

Is de hype over de magische Marokkaanse jurk waar?

Marokkaanse magische jurk in gepatchte, denim- en bloempatronen

Niets is aantrekkelijker dan een jurk die perfect bij je lichaam past en vele manieren van aantrekken heeft. Een jurk kan perfect op maat worden gemaakt, maar mist de uitstraling om je rondingen te flatteren en toch je fatsoen te behouden.

De Magic Moroccan-jurk is je go-to maxi-jurk voor zowel comfort als stijl. Het ontmoet Boheemse mode en biedt veel meer voor een jurk. De kleding is een tweelaagse jurk met vooringenomen snit die je silhouet omarmt terwijl het in een flare over je voeten valt.

Het is gemaakt van opnieuw gekreukt rayon dat zacht aanvoelt en licht op je lichaam. De twee lagen vormen prachtige lagen tegen elkaar terwijl hun rimpelingen minutieus over elkaar heen schuiven. Het heeft ook een sjerp om je styling op te fleuren.

Functies van de jurk

De jurk wordt geleverd met een scala aan kleuren. Het kan worden geleverd in een effen kleur of in twee verschillende kleuren: de basiskleur en een contrasterende buitenkleur. Als de basislaag wit is, kan de buitenste laag dezelfde kleur hebben of een contrasterende kleur zoals zwart. De magische Marokkaanse jurk kan ook een witte of zwarte basislaag en een gebloemde buitenlaag hebben. Ongeacht de kleur, deze jurk is een goed stuk om toe te voegen aan je kast.

Naast kleuren heeft deze jurk ook zakken. Zoals je weet, geeft niets een jeugdig gevoel terug dan een jurk met zakken. Het wordt ook geleverd met extra mouwen aan de onderkant van de flare; dit draagt ​​bij aan de functionaliteit. De jurk biedt veel meer dan je typische Bohemian chique kleding.

Zoals de naam al aangeeft, is het authentieke etnische kleding afkomstig uit traditioneel Noord-Afrika. Hoewel het ontwerp lijkt op de meeste Boho-kleding, heeft het kleine variaties waardoor het opvalt. In feite is het van zijn stijlvermogen dat de naam magie is afgeleid.

Styling Ideeën

Hoewel de kleding kan worden gedragen zoals het is, kan het ook anders worden gestyled voor verschillende gelegenheden of om bepaalde aspecten van uw figuur te accentueren. U kunt een van de uiteinden van de buitenste laag over uw schouder leggen met behulp van de extra mouw aan de onderkant. Het resultaat van deze look is een sari-achtig ontwerp met een beetje een randje. De look kan verder worden aangepast door de sjerp om je scheidsrechtertaille te binden om je figuur te accentueren. Je kunt de sjerp ook om je natuurlijke taille binden voor een totaal andere look.

Als je op zoek bent naar een jurk met meerdere aantrekstijlen, dan is de magische Marokkaanse jurk een musthave. Je kunt het voor vele gelegenheden dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het herhalen van een vergelijkbare look. Of je hem nu draagt ​​als een aangepaste sari of met sjerpen, je hebt een uitstekend ontwerp zonder al te veel complicaties. De jurk is zowel stijlvol als comfortabel en kan tijdens high-class evenementen worden gedragen met een paar stiletto's of met een paar platte sandalen tijdens het ontspannen op vakantie.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.