How to treat locs when going to the beach

Hoe zorg je voor Locs als je gaat zwemmen?

Ik zou graag gaan zwemmen, maar ik weet niet wat ik met mijn locs moet. Eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik mijn haar moet beschermen en ik ben bang dat zeewater of chloor mijn lokken zullen beschadigen.

Als je dit soort gedachten kunt herkennen, weet je dat je verre van alleen bent. Dus lees alsjeblieft verder, want dit is voor jou.

Locs, Dreadlocks, Sisterlocks, wat voor soort locs je ook hebt, hoe je ze ook wilt noemen, zijn het meest zorgeloze kapsel dat je kunt hebben. Niet alleen is het meestal opstaan ​​en gaan, maar vanwege het stigma dat nog steeds aan dreadlocks kleeft, lijkt de keuze om ze te dragen op een vrije mentaliteit en uitbundigheid als geen ander kapsel.

Dus waarom zou je zelfs denken dat zeewater of chloor je ervan kunnen weerhouden om van de zomer te genieten op het strand of bij een zwembad omdat je locs hebt? Het zou echt niet moeten. Het enige dat u hoeft te doen, is voorbereid zijn om voor uw prachtige locs te zorgen.

Locs op het strand

Interessant genoeg zeggen sommige sociale media loc-experts dat zwemmen in de zee je locs helpt, omdat zeewater zout is en zout water je locs strakker maakt, waardoor ze sneller volwassen worden. Sommigen raden zelfs aan om thuis je eigen zoutwaterspray te maken om op je locomotieven te spuiten.

Persoonlijk heb ik dat nog nooit gedaan, maar ik heb wel meer dan eens een duik in zee genomen. Voordat ik het water in ging heb ik wel mijn locs nat gemaakt. Het is een truc die ik leerde toen ik natuurlijk was en het werkt echt!

Door je haar nat te maken voordat je in een zwembad of de zee gaat, weet je zeker dat er al water in je locomotieven vastzit. Dus zeewater of zwembadwater kunnen net zo hard toeslaan, omdat het water dat in je haar wordt vastgehouden automatisch het zout en chloor verdunt wanneer je een duik neemt.

Het kan van strand tot strand verschillen, maar zeewater kan je haar verzachten. Het kan je haar zacht en buigzaam maken en helpt tegen schilfers en roos.

Dus als je een week of wat in een strandresort verblijft, is het oké om je haar gewoon uit te spoelen nadat je uit het water bent gekomen. Wel goed uitspoelen en ervoor zorgen dat je haar droog is voordat je gaat slapen. Bind het niet vast als het nat is.

Loc Glove verwijdert chloor van Dreadlocks, Sisterlocks, Braids, Microlocs en Braidlocs
Loc Handschoen

Droog je locs!!!

Dit is belangrijk. Je wilt niet gaan slapen met natte locs. Het is een recept voor meeldauw. Pak de Loc-handschoen . Deze sneldrogende handdoek zorgt er niet alleen voor dat je haar in de helft van de tijd droog is. De lochanddoek is ook pluisvrij en laat geen strandzand of andere pluisjes erin achter.

Schud dus gewoon het water uit je lokken nadat je ze hebt afgespoeld, knijp het overtollige water eruit en wikkel je haar in de Loc Towel. Houd het een uur of zo aan, haal het dan uit en laat je haar aan de lucht drogen. Je kunt natuurlijk ook een föhn gebruiken of onder een kap zitten, maar toch beloof ik je dat je verrast zult zijn hoeveel sneller je lokken zullen drogen.

Tip: Zorg ervoor dat je de grote lochanddoek meeneemt, de kleine is echt alleen voor kinderen.

Als de tijd van je strandresort voorbij is, raad ik je aan om je haar grondig te wassen. Zeewater kan een uitstekende natuurlijke behandeling zijn, maar ik raad niet aan om te lang zeezout in je haar te laten zitten.

Locs in het zwembad

In tegenstelling tot zeewater stript chloor je haar volledig, waardoor het hard en droog aanvoelt. Aan de andere kant is chloor misschien wel het beste tegengif voor meeldauw in locs. Van chloor is bekend dat het meeldauw doodt. Dus, als je opbouw hebt, aarzel dan niet om in een zwembad te springen.

Je moet echter nog steeds oppassen dat je chloor niet in je haar laat drogen. Na een dag in het zwembad, raad ik je aan om je haar te wassen. Alleen spoelen is niet voldoende. Haal het chloor uit je haar.

Shampooballen om chloor en zeewater te verwijderen na het zwemmen.
Ze reinigen niet alleen je haar, ze maken je haar ook super zacht!

Biologische shampoobom

Pak een locbom. Het is bekend om chloor uit locs te halen. U hoeft niet de hele haarspa-bassin te doen en uw haar op vakantie te laten weken. Nee, gebruik de Organic Shampoo Bomb gewoon als een zeep en wrijf deze door je lokken nadat je je haar hebt uitgespoeld. Laat de bom ongeveer 3 tot 5 minuten zijn werk doen en spoel hem daarna grondig uit.

Zorg er dan ook voor dat je haar droog is voordat je naar bed gaat. Gebruik dezelfde Loc Towel-truc als hierboven beschreven.

Babylokjes

Als u zich in de beginfase van het lokaliseren bevindt, is de kans groot dat een duik uw haar zal ontrafelen of uitglijden zal veroorzaken. Er is een reden waarom sommige loctitions aanbevelen om je haar niet te wassen als je starter locs hebt.

Als je in deze fase zit, raad ik aan om een ​​Soul Cap te kopen . Dit zijn badmutsen van een bedrijf van Black Owned, gemaakt voor ons type haar, of het nu gelokaliseerd of natuurlijk is. Alice Dearing, de eerste zwarte Brit die zich kwalificeerde voor de Olympische Spelen, is net als anderen enthousiast over deze badmuts.

Nu hoop ik dat jullie allemaal nog wat meer kunnen genieten van het zwemmen. Badpak nodig? Klik om een ​​echte fancy te krijgen!

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...