My New Locs Hairstyle - I got my Locs retightened and Twisted

Mijn nieuwe Locs-kapsel - Ik heb mijn Locs opnieuw strak gemaakt en gedraaid

Vanaf de allereerste versteviging in 2013 tot nu toe ben ik altijd naar dezelfde natuurlijke kapsalon gegaan om mijn micro locs te onderhouden. Sabine's Hallway Natural Hair Salon in Brooklyn, NY.

De meeste jaren werden mijn locs verzorgd door Adenike, een gecertificeerde kapper, Sisterlocktitian, Raw Food Chef en Reiki-beoefenaar. Sinds ze na de pandemie met pensioen ging, ging Nicole, die ook gecertificeerd is, echter naar loctition.

Gestyled door Sabine's Hallway Natural Hair Salon

Ik moet ook vermelden dat als ik in Suriname ben, mijn locs ook in goede handen zijn als ik naar de Hair Box, Keizerstraat in Paramaribo ga, waarvan ik geloof dat het de allereerste locs-salon in Suriname was. Zoals je kunt zien in deze Loc Onderhoud video , zorgt Johanna, Meester Loctitian en eigenaresse van de salon heel goed voor mijn locs.

Stylistische locs

Hoewel Sabine's Hallway bekend staat om haar ongelooflijke haarstyling, zijn de keren dat ik ervoor heb gekozen om mijn haar te laten stylen op één hand te tellen. De belangrijkste reden is dat ik mijn haar graag onderhoudsarm houd, maar ook de extra tijd die het kost. Dan kost het stylen niet alleen tijd, maar als je het stylet direct nadat je het haar opnieuw strak hebt gemaakt, is je hoofdhuid extra gevoelig. Deze keer wilde ik echter een stijl.

Omdat ik binnenkort een interview had met de VPRO, een nationale tv-zender uit Nederland, vond ik het niet erg om extra moeite te doen om mijn haar te laten stylen. Ik vertelde Nicole net dat ik wat krullen wilde, dus draaide ze mijn locs.

Gewoon verdraaide locs, verdraaid.

Nicole is niet alleen een geweldige loctitian, ze is ook een geduchte haarstylist. Dus deze wendingen zijn heel eenvoudig voor haar, maar niet voor mij. Zelfs als je me een week de tijd zou geven, zou ik mijn wendingen niet zo netjes kunnen krijgen, maar er is meer. Toen ik ze eruit haalde, besefte ik dat ze mijn gedraaide locs had verdraaid.

Dus eigenlijk werden mijn locs eerst gedraaid en van elk paar wendingen creëerde Nicole een nieuwe wending. Ik vond het echt geweldig. Het was netjes en fris, gemakkelijk te onderhouden.

Instructies voor de Loc Basin, Loc Bombs en Loc Glove

Producten gebruikt.

Voordat ik naar de salon ging, heb ik mijn haar zelf gewassen met de Lemongrass Loc bom . Deze keer gebruikte ik de waskom niet, ik gebruikte de locbom als gewone shampoo en wreef het op mijn natte locs onder de douche.

Nadat mijn locs aan de lucht waren gedroogd, spoot ik vers gemaakte WNL Hair Growth Tea op mijn hoofdhuid en locs en ik herhaalde het voordat ik naar de salon ging. Het spuitflesje met de Hair Tea erin ging mee. Tijdens een sessie kan je haar gemakkelijk aan de lucht drogen, dus Nicole gebruikte de spray wanneer dat nodig was of wanneer ik erom vroeg.

Om de stijl netjes te houden, hield ik mijn haar bedekt met deze oversized muts .

Ik ben ook een beetje creatief geworden

Je kunt meer van mijn reis zien, van y starter braidlocs bijna tot nu toe op Mijn Locs-reis van Tiny Braids naar Mature Micro Locs .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...