Homage to the #loctitians, #naturalhairstylist...

Hommage aan de #loctitians, #naturalhairstylist...

360-weergave van Braidlocs opgestoken natuurlijk kapsel
Scroll naar beneden om de video af te spelen

Gebruikte producten: Shampoo bomb , Loc Cleansing Sponge , Tineke's Healthy Hair Growth Spray .

Hulde aan de #loctitians, #naturalhairstylist en #braiders die onze #blackfollicles gelukkig, gezond en stijlvol hielden lang voordat #naturalhair een online sensatie werd.

Zonder hen weet ik niet zeker of ik nog haar over zou hebben. Deze #braidlocs #naturalhairstyle is gemaakt door @stylemiket. Ik ben niet alleen dol op mijn nieuwe #locedstyle, ik heb ook zo genoten van zijn #service.

Als een teder hoofd dat gezichten begint te trekken, zelfs als haar #womenwithlocs maar een klein beetje wordt getrokken, kon ik gewoon ontspannen en hem zijn ding laten doen. #Naturalilstas die er zijn, of je nu #dreadlocks hebt, een korte of enorme #4Cnatural, ga gewoon naar een #naturalhairsalon en laat je minstens één keer per jaar stylen.

Ga zonder een stijl in gedachten. Laat de creatieve sappen van een stylist maar stromen! Wees niet bang voor het resultaat. Het beste van natuurlijk haar: het is het enige haartype waar je een dramatisch andere look kunt krijgen zonder te knippen, kleuren of zelfs extensions toe te voegen! Het ergste dat kan gebeuren: je moet het eruit halen. #Africanstrands zijn gemaakt voor KUNST. Je weet dat ons haar de zwaartekracht tart. Onze follikels groeien op met een reden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door whatnaturalslove (@whatnaturalslove) op

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.