Hair Cuffs for Locs, Dreadlocks, Sisterlocks, 4C Hair, Ponytails

Je uiterlijk stylen en verfraaien met een manchet: haar- en lichaamssieraden

Als het gaat om veelzijdige stukken, kan je haarmanchet echter ook dienst doen als versiering voor het haar en als iets om je polsen te verfraaien.

Hier zijn enkele nieuwe ideeën voor het stylen van veelzijdige haarmanchetten voor locs, dreadlocks, sisterlocks en vlechten , terwijl je het beste uit je outfit haalt.

Haarmanchet voor 4C Haar, 3C Krullen, Vlechten en Locs paardenstaart en opgestoken haar Loc Cuff voor Afro Puffs en Updos - Verkrijg de oorbellen

Manchetten stylen als haarjuwelen

  • Hoge manchet knot

Een high cuff paardenstaart is een gewone hoge paardenstaart, maar dan met een twist. De draai hier is je haarmanchet. Haarmanchetten hebben meer lengte dan typische haarecrunchies of wikkels. Het enige wat je hoeft te doen is je locs stevig tegen je voorhoofd aan te pakken. Het kan zo hoog zijn als je wilt. Maak vervolgens je lokken of vlechten vast met je haarmanchet.

  • Lage manchet paardenstaart

Hier is nog een gemakkelijke manier om je haar te stylen. Trek het allemaal naar de achterkant van je nek en houd het vast met een manchet. De meeste manchetten zijn verstelbaar, dus het volume van je haar zal geen probleem zijn. Als je gewoon je haar uit je gezicht wilt houden, dan is dit iets voor jou.

  • Zijwaarts geveegd manchetbroodje

Hier is een stijl voor jou als je dingen een beetje wilt veranderen. Om dit te stylen, moet je een deel van je locomotieven aan de voorkant verwijderen. Je zou het aan beide kanten of beide kunnen doen. Vervolgens veeg je ze over de zijkant(en) van je gezicht en voeg je ze voorzichtig toe aan de rest van je haar in een hoge of lage paardenstaart.

Het idee is om enkele van je lokken of vlechten de zijkant van je gezicht te laten omlijsten, terwijl de rest van je haar aan de achterkant bij elkaar wordt gehouden. Wikkel het dan in een knot en klik je manchet op zijn plaats.

Gouden haarmanchet voor paardenstaarten voor Locs, Dreadlocks, Sisterlocks, 4C-haar

Haarmanchet voor paardenstaart Dreadlocks, Locs, Sisterlocks, Braids, 4C haar

Klik om Loc Cuff , Oorbellen , Kauri Shell Ring te kopen

Manchetten stylen als lichaamssieraden

  • Over een mouw

Manchetten zijn er in verschillende vormen en uitvoeringen. Ze hebben ook verschillende coatings, wat handig is als je je kleuren op elkaar wilt afstemmen. Je kon dus kiezen tussen vergulde en verzilverde exemplaren, of kleurrijke leren bandjes.

Meestal worden deze manchetten om de pols geplaatst, zoals u een armband zou doen. Dus als je een jurk met mouwen draagt ​​en wat flair aan de armen wilt toevoegen, dan is dit jouw keuze. Ze werken mooi met zowel gedessineerde als effen outfits.

  • Op de blote huid

Hier leest u hoe u manchetten op mouwloze outfits kunt stylen. Eerst kiest u een manchet die mooi bij uw huid past. Het kan een volledig omslagontwerp zijn of een manchet met inkepingen om te pronken met je huid eronder. Draag hem dan boven je pols.

Deze keuze aan sieraden voegt een unieke allure toe aan je armen. Je kunt dus pronken met je armen, mooi aangevuld met een unieke armband.

Conclusie

Bij het kopen van modeartikelen is het altijd een pluspunt om voor veelzijdige stukken zoals deze haarboeien te gaan. Ze zijn prachtig, ongeacht je stijl. Van een 4C haarpuff tot lange lokken, onze Loc Cuffs zullen elke paardenstaart sieren.

Wat meer is, ze zijn zo gemakkelijk te gebruiken. Dus, als je er chic en elegant uit wilt zien, maar niet te veel met je haar wilt doen, probeer dan een manchet. Of heb je een bad hair day? Probeer een paardenstaart met manchet. Het is zeker dat je looks mooi bij elkaar passen.
Als je dat nog niet hebt gedaan, overweeg dan om een ​​manchet toe te voegen aan je volgende winkelwagentje. Je krijgt een armband om complimenten te krijgen en een stijlvol haarstukje voor de prijs van één.

Bekijk onze
Loc Cuffs-collectie

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.