How to maintain hair using the loc glove

9 manieren waarop de lochandschoen je kan helpen bij het groeien en verzorgen van je locs

Het is een lange weg geweest om de locs te krijgen die je wilde, maar hier zijn we dan. Locs gegroeid, het is goed om te pronken met je locs. Het enige probleem is met de drukte van het leven, je realiseert je dat er steeds meer onderhoud nodig is om je lokken langer, gezonder en glanzender te laten worden. Dus wat is er nodig om je mooie gezonde lokken, dreads, sisterlocks of microlocs te behouden?


9 manieren om de Loc-handschoen te gebruiken

Hoe u uw dreadlocks onderhoudt terwijl ze groeien?

Het onderhouden van dreadlocks is heel wat anders dan het onderhouden van natuurlijke kapsels. Ze hoeven niet te worden geborsteld of regelmatig getrimd, maar net als andere natuurlijke kapsels moeten ze schoon worden gehouden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, worden schone dreadlocks sneller vastgezet en strakker dan vuile dreadlocks.

Het is belangrijk om een ​​schone hoofdhuid te behouden en eventuele ophoping, pluisjes en overtollige oliën te verwijderen. Gebruik altijd sulfaatvrije shampoos die geen resten op je haar achterlaten. Wassen hangt echter af van je levensstijl en locs; je zou zeker je locs regelmatig willen reinigen als je veel traint. Denk er ook aan om lichte oliën te gebruiken die je poriën niet verstoppen.

Droog je locs na het wassen zo snel mogelijk af. Wring het water niet uit, maar knijp voorzichtig het overtollige water uit. We raden aan om je haar in een microvezel handdoek te wikkelen . Deze handdoeken absorberen meer water dan katoenen handdoeken en laten pluisjes achter op je haar.

Bij het stylen van je locs is het belangrijk om na te denken over je randen. Naarmate je lokken langer worden, worden ze zwaarder en zetten ze veel spanning op je haar waardoor je randen in gevaar kunnen komen. Stijl ze niet te strak om dunner worden te voorkomen.

We raden aan om op een zijden/satijnen kussensloop te slapen en een zijden of satijnen muts /sjaal te gebruiken. Het gebruik van zijden/satijnen kussenslopen en mutsen voorkomt dat je haar pluizig en droog wordt.

Het verzorgen van je Sisterlocks, dreadlocks of microlocs hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wat als ik je zou vertellen dat er een oplossing is die je daarbij kan helpen? De lochandschoen is ontworpen om de locs grondig schoon te maken zonder ze te beschadigen en om tot acht keer hun gewicht in water op te nemen. Verbazingwekkend, toch? Dit helpt om locs effectief te drogen en biedt dagelijkse verzorging om locs gezond en sterk te houden. Er zijn zoveel manieren waarop u kunt profiteren van het gebruik van de lochandschoen op uw locs. Hier zijn enkele van zijn toepassingen:

1. Om je locs schoon te maken

De lochandschoen is gemaakt van polyester materiaal met kleine vezels die pluisjes, stof, allergenen en geurtjes opvangen. Je kunt de lochandschoen elke dag gebruiken of afhankelijk van je haarroutines. Als je in een stoffige omgeving woont, kun je de lochandschoen elke dag gebruiken om vuil van het haar te verwijderen en het er glanzend en schoon uit te laten zien.

De lochandschoen

2. Om je lokken te drogen

Een van de meest vervelende taken die gepaard gaan met het hebben van dreadlocks is niet om ze te wassen, maar om ze te drogen. Het goed drogen van je locs is een van de belangrijkste ingrediënten voor het onderhouden van je locs. Hoewel het ronduit vreselijk is, heeft de lochandschoen dat probleem voor mij verlicht. Nadat je je haar handdoekdroog hebt gemaakt, kun je de lochandschoen gebruiken om het overtollige water te absorberen. Dit helpt om de tijd die je nodig hebt om je haar te drogen met de helft te verminderen, terwijl je nog steeds pluisjes en alles wat in je haar achterblijft na het wassen verwijdert. Het is niet nodig om citroenen, ACV of bakpoeder te gebruiken die je haar droog maken.


hoe je je haar droogt met de loc-handschoen
3. Om je hoofdhuid schoon te houden

Een schone hoofdhuid kan een optimale omgeving voor haargroei creëren en dode huidcellen verwijderen. De lochandschoen kan worden gebruikt om je hoofdhuid droog te reinigen door vuil, pluisjes te verwijderen en overtollige oliën te absorberen. Draag gewoon de handschoen en haal hem door je haar en wrijf zachtjes over je hoofdhuid.

4. Om geur te verwijderen

Slechte haardagen - we gaan er allemaal doorheen! Maar hoe zit het met stinkende haardagen? De reden achter je stinkende hoofdhuid en haar kan een gevolg zijn van overtollige olie, zweet en dode huid op je hoofdhuid en haar. Als je je locs niet genoeg schoonmaakt, kan dit leiden tot geurtjes. De lochandschoen is een geweldige manier om van de geur af te komen. Het enige wat je hoeft te doen is de lochandschoen dragen en deze door je haar halen en je hoofdhuid masseren om de hoofdhuid te exfoliëren en de dode huid te verwijderen die de geuren veroorzaakt. Je kunt de handschoen elke dag gebruiken of afhankelijk van je haarroutine.

5. Om kroezen te verminderen

Kroeshaar is vaak droog haar. De juiste combinatie van haartechnieken en haarverzorgingsproducten kan kroezen helpen verminderen. De lochandschoen is een geweldig alternatief om op een gemakkelijke manier van pluizige locomotieven af ​​te komen. Het is gemaakt van fluweelzacht materiaal dat kroezen helpt verminderen door het zachtjes over je lokken te wrijven. Je kunt je haar hydrateren en de loc-handschoen gebruiken om je lokken en je hoofd zachtjes te borstelen, je kunt het vocht vasthouden om te voorkomen dat je haar pluizig wordt.

Frizz verminderen met de Loc Glove

6. Chloor verwijderen

Hoewel incidentele blootstelling aan gechloreerd water geen reden tot ongerustheid hoeft te zijn, kan regelmatige blootstelling een probleem zijn. Gechloreerd water kan je haar van zijn natuurlijke oliën ontdoen, waardoor het droog en gespleten punten achterlaat. Als uw huid gevoelig is voor chloor, kan dit leiden tot een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. Als je regelmatig in chloorwater zwemt, overweeg dan om de lochandschoen te gebruiken om chloor in je haar te verwijderen. Door simpelweg de locomotiefhandschoen te gebruiken om zachtjes over je hoofd te borstelen, kun je de overtollige pluisjes, chloor en vuil verwijderen die vastzitten in je locomotiefstrengen.

7. Om pluisjes te voorkomen

Pluisjes zijn kleine stukjes stof, olie of stof die gemakkelijk in je haar verstrikt raken. Als het op locs aankomt, zijn er momenten waarop pluisjes niet opvallen. Een manier om pluisjes te verwijderen, is door de loc-handschoen te gebruiken in je haarverzorgingsroutine. Je hoeft je haar niet in ACV of zuiveringszout te weken, omdat dit kan leiden tot ophoping en uitdroging van je haar, maar je kunt de lochandschoen dragen en deze voorzichtig over je hoofd en lokkendraden wrijven om pluisjes te verwijderen.

8. Is antistatisch

De Loc-handschoen is een superzachte fluweelzachte handschoen die zowel op locs als op natuurlijk haar kan worden gebruikt. Het materiaal is polyester dat in de machine kan worden gewassen, gedroogd en opnieuw kan worden gebruikt. Dit voorkomt statische elektriciteit bij gebruik op haar dat stof en pluisjes kan aantrekken op je lokken.

9. Halveert de droogtijd

In de droger zitten is een van de meest vreselijke tijden voor iedereen met locs. Dreadlocks houden meer water vast dan een handdoek of spons. Vroeger kostte het tijd dat ik soms zwembaden en waterparken vermeed. Ik kreeg eindelijk de lochandschoen die de droogtijd met de helft verminderde. Nadat je je locs hebt geperst (niet uitwringen) met een microvezeldoek, gebruik je de lochandschoen om overtollig vocht te absorberen. Dit helpt je droogtijd te halveren. Als je dit nog niet hebt geprobeerd, zal je geest versteld staan!

Klik om de Loc-handschoen te kopen

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...