Multi-Wear Magic Headwrap

De Multi-Wear Magic Headwrap

De Multi-Wear Magic Headwrap

Het is een motorkap! Nee, het is een hoofddoek! Feit is De Multi-Wear Magic Headwrap is een prachtig kleurrijk kunstwerk dat je kunt dragen zoals je wilt. Je kunt er zeker van zijn dat het hoofden zal draaien.
Het mooie van de Multi-Wear Magic Headwrap is dat hij er niet uitziet als een douchemuts en ook geen elastiek heeft dat druk uitoefent op je randen. Het is ontworpen voor comfort en om je kroon te versieren.

Het is multi-wear omdat je het van voren naar achteren of van voren naar achteren kunt dragen, maar zelfs meer dan dat, je kunt binnen enkele seconden eindeloos van kleur en stijlen veranderen. Dit kunstig ontworpen stuk stof is dus niet alleen multifunctioneel als muts of hoofddoek, je kunt er ook voor kiezen om het op minstens zes verschillende manieren te stylen. De variaties zijn super eenvoudig.

1) De klassieke manier:

Trek de Magic Headwrap gewoon over je haar en knoop hem aan de achterkant vast. Je kunt een strik maken of de uiteinden gewoon los laten.

2) Boog aan de voorkant:

Kruis de uiteinden aan de achterkant en breng ze naar voren om een strik te strikken. Je kunt de strik in het midden maar ook aan de zijkanten strikken. Het is aan u!

3) Verander kleuren:

Breng de effen kleur naar voren door de bies aan de voorkant uit te vouwen. Zodra je de kleur naar buiten hebt gebracht, kun je de uiteinden aan de achterkant vastbinden of een strik aan de voorkant maken. Je kunt het uiterlijk van de Magic Head Wrap volledig veranderen door hem rond te draaien, zodat de uiteinden nu aan de voorkant zitten.

4,5 en 6: Klassieke Tulband

Als je de Magic Headwrap eenmaal hebt gedraaid, kun je dezelfde variaties maken: aan de achterkant of aan de voorkant vastbinden met of zonder strik.

Dus ga je gang en bestel ten minste één Magic Head Wrap om kleur en stijl aan je kroon toe te voegen. Als je er een nodig hebt voor je bestie, zullen we je ondersteunen om je liefde te tonen door gratis verzending aan te bieden als je er twee bestelt. Hier is de link om de te bestellen Multi-Wear Magic Head Wrap.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.