The Reversible top that brought out my attitude and made me to stand out

De omkeerbare top die mijn houding naar voren bracht en me deed opvallen

Vernederd door het feit dat ik een van de weinigen was die door mijn vriend Milton Washington werd gekozen voor deze conceptfotoshoot, ging ik op zoek naar outfits en looks die bij zijn visie zouden passen.

Onder de indruk van zijn geweldige oog en werk dat totaal anders is dan mijn gebruikelijke fotoshoots voor natuurlijke kapsels, wist ik dat ik iets anders mee moest nemen, maar wat?

Full body shots, hoewel ik er een paar heb gedaan, zijn iets anders. 99% van mijn foto's zijn headshots die ik zelf heb gemaakt met een joggingbroek en pantoffels onder een mooie top, gestileerde lokken en accessoires die eruit springen. Nu moest ik heel anders denken en iets nieuws brengen.

Omkeerbare top die mijn houding naar voren bracht

Modieuze en volwassen zwarte mensen met stijl
Dit was een fotoshoot voor Fashionable & Grown Black Folks with Style in New York. Een van de geweldige dingen van New York is dat mensen niet bang zijn om op te vallen. Milton wilde houding!

Ik realiseerde me dat mijn Surinaams-Nederlandse cultuur nog steeds diep in mij geworteld is toen ik nadacht over de houding en het opvallen. In Nederland hebben ze een gezegde 'Doe normaal, dat is al gek genoeg', wat er in feite op neerkomt om het af te zwakken, probeer niet eens op te vallen.

Grappig genoeg deed dit me denken aan vrienden die me vertelden dat ik me netjes kleed maar toch vrij terughoudend ben en dat ik me inhoud. Deze fotoshoot bood de mogelijkheid om dat allemaal te verwerken.

Het kostte me een minuut om uit mijn comfortabele zone te komen, maar ik moet zeggen dat Milton een grote hulp was. De eerste outfits waren eigenlijk een nee of een ontmoeting met 'Wat heb je nog meer?'

Omkeerbare top met vleermuismouwen voor dames met een houding die zeker zal opvallen Omkeerbare top met vleermuismouwen voor dames Omkeerbare top met vleermuismouwen voor dames

De outfit
Gelukkig had ik nog een outfit van een van onze verkopers die toegevoegd moest worden aan de WhatNaturalsLove.com marktplaats. Het was deze opvallende groene omkeerbare top met vleermuismouwen en een bijpassende rok.

Milton vond het meteen geweldig. Het ontwerp was zeker uniek en had zeker ruimte om attitude toe te voegen. Nu hoefde ik alleen nog maar accessoires te maken.

De fotoshoot

De shoot in SoHo, Manhattan was een geweldige ervaring. Waar ik normaal lach en om de paar seconden andere poses doe, kon ik niet lachen, moest ik minutenlang stil blijven staan ​​met een blik ergens in de New Yorkse verte.

Ik voelde me soms een mimespeler en weet je wat interessant was? Het was rustgevend. Bijna alsof ik langzaam in een zone kwam.

Ik leerde sterk te staan, mijn benen stevig te houden terwijl ik mijn borst omhoog trok, buik naar binnen, ogen open en kin recht. En ik zeg je wat, de houding kwam naar voren! Niet alleen dat, het was ook leuk! Lol LOL LOL!

Met muziek op zijn iPhone begonnen we midden in de opnames te dansen en time-lapse rollend op zijn Mac book pro.

De foto's

De foto's zijn nog in de maak, maar Milton is blij en dat is voor mij het enige dat telt. Dit zijn er maar een paar. Ik hoop dat jullie er minstens net zoveel van genieten als ik van de shoot heb genoten.

Omkeerbare top met vleermuismouwen en bijpassende rok

De omkeerbare top en rok

De top en rok zijn nu verkrijgbaar in de winkel. Ik had maar één look voor deze fotoshoot, maar de set laat je minstens 5 verschillende looks toe. Check it outOmkeerbare top met vleermuismouwen en bijpassende rok .

Bezoek Slickyboy Studios om op de hoogte te blijven van Milton's Project

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...