WhatNaturalsLove.com Sponsor of Black Follicles Matter

WhatNaturalsLove.com Sponsor van Black Follicles Matter

Black Follicles Matter - Schieten voor gerechtigheid,
streven naar gelijke haarrechten, één keer tegelijk

Lang Dreadlocks kapsel

In het kielzog van de vele recente controverses over zwarte kinderen die op scholen worden afgewezen vanwege hun natuurlijke kapsel, is de tentoonstelling Black Follicles Matter nog belangrijker.

De kleurrijke portretten van Afros tot Dreadlocks, van Twists tot Cornrows, onthullen een gedeelde geschiedenis waar mensen over de hele wereld zich mee kunnen identificeren.

Zwarte mensen zijn de enige mensen op aarde die niet het fundamentele mensenrecht hebben om hun door God gegeven lokken natuurlijk te dragen, zegt fotograaf mevrouw Mireille Liong . Regels gebaseerd op stereotiepe ideeën voorkomen dat zwarte mensen stijlen dragen die natuurlijk zijn voor hun follikels, niet alleen op scholen maar ook op de werkplek.

Als gevolg hiervan lijdt 73% van de zwarte vrouwen aan door relaxers veroorzaakte alopecia, haarverlies gerelateerd aan relaxers en weeft.

Met Black Follicles Matter mikt mevr. Liong op gerechtigheid en streeft ze naar gelijke haarrechten, één keer tegelijk.

Black Follicles Matter maakt deel uit van Liongs sociale onderneming om de perceptie van natuurlijk haar fundamenteel te veranderen. De IT-afgestudeerde publiceerde 'Going Natural, How to Fall in Love with Nappy Hair' om vrouwen te helpen bij de overgang van chemische relaxers en creëerde vervolgens Going-Natural.com, een van de eerste sociale web- en netwerkwebsites met nu meer dan 80.000 leden, volgers en fans. Liong creëerde ook WhatNaturalsLove.com, een one-stop-shop voor naturalista's en America's Next Natural Model.com, een online verkiezing om de schoonheid van natuurlijk haar te promoten en bewustzijn te creëren.

De tentoonstelling opent op vrijdag 7 september om 18.00 uur bij Calabar imports. U kunt reageren op Going-Natural.com .

Zwarte follikels zijn belangrijk
Calabar-import
351 Tompkins Avenue
Brooklyn, New York
(718) 928-3970

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.