The High Low Dress with a Scarf that you need for Summer

De High Low Jurk met Sjaal die je nodig hebt voor de zomer

De zomer is een geweldige tijd om te pronken met je kleurrijke stijl. Omdat er geen zware jassen nodig zijn die je boeiende rondingen bedekken, kun je ze net zo goed vrolijk accentueren.

Nou, dat is precies wat deze High Low African Dress doet. De top is ontworpen om je schouders in het zonlicht te laten koesteren, je mooie huid te laten zien en vitamine D te absorberen.


De High Low Jurk zonder sjaal

Deze Afrikaans ontworpen jurk is gemaakt van zacht aanvoelend rekbaar katoen en omarmt je lichaam zachtjes en accentueert perfect je sensuele rondingen zonder angst of oncomfortabel gevoel dat het te strak aanvoelt.

Het hoge lage gedeelte geeft deze zwierige jurk een extra sexy randje waardoor je net genoeg van je benen laat zien om een ​​bewonderaar de aandacht te laten trekken en verwonderen.

Kijk, wat hierboven is vermeld, is genoeg om honderden uit te geven. Toch is er meer.

Off-shoulder hoge lage jurk met hoofdband

De High Low Jurk met de Sjaal als Headwrap

Deze Off Shoulder High Low Afrikaanse jurk wordt geleverd met een sjaal van 57x17 inch . Dit biedt variëteiten waar u misschien nog niet aan had gedacht.

Ten eerste is het super makkelijk te dragen als headwrap die perfect bij de jurk past. De sjaal is groot genoeg om de grootste fro, de langste lokken of vlechten te bedekken en natuurlijk een delicaat weefsel.

Off-shoulder High Low Afrikaanse jurk met sjaal

De High Low Dress met de sjaal om de schouders
Off Shoulder Hoge Lage Afrikaanse Jurk met Sjaal
De High Low Dress met de sjaal om de taille

Als je de headwrap niet wilt dragen, kun je hem over je schouder dragen als het een beetje koud wordt of als je je gewoon beter voelt om je schouder te bedekken.

Ten derde kun je de sjaal ook om je middel wikkelen. Speel er gewoon mee en kijk hoeveel varianten je kunt maken met een sjaal om je middel. Probeer het te binden als een rechthoek, als een driehoek aan de zijkant of aan de voorkant. Het zal je niet alleen verrassen, het zal je ook vreugde brengen. Ik zie je lachen voor de spiegel!

Dus ga je gang, klik om de jurk te kopen die is ontworpen om je er geweldig uit te laten zien en je vreugde te brengen .

Er zijn meer dan 10 verschillende patronen en kleuren om uit te kiezen. We weten dat het moeilijk zal zijn om er maar één te kiezen, dus als je er meer dan één wilt kopen, of het nu voor jou of je bestie is, krijg je 10% korting.

Coole dingen in de uitverkoop

Bolvormige oorbellen die de aandacht trekken Fulani oorbellen Minimalistische gouden oorknopjes in punkstijl

Anti schurende dijbanden met zak voor mobiele telefoon Mesh sportbeha van Small tot 6X Anti schurende dijbanden met telefoonzak

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...