Mireille Liong Sisterlocks showing the Loc Bombs for Dreadlocks, Los and Sisterlocks

Hoe snel ben je begonnen met Interlocking, kun je de locomotiefbommen gebruiken op startlocomotieven en andere vragen over mijn locomotieven.

Klik om de Organic Shampoo Bombs te kopen

W, een van mijn abonnees op Youtube, die net begonnen is met braidlocs, had een aantal vragen na het bekijken van de bovenstaande video van de Organic Shampoo Bomb oftewel Loc Bombs. Hier is het volledige citaat:

Kun je ze (de Loc Bombs) gebruiken op starter braidlocs? Wil je ook een video maken waarin je uitlegt wanneer je je gevlochten locs voor het eerst in elkaar zette tijdens het begin van je locreis? En ga je een in elkaar grijpende tutorial doen? Ik heb beginnende braidlocs en heb wat advies nodig over wanneer ik de eerste retie moet starten en hoe ik ze er netjes uit kan laten zien.

Allereerst bedankt dat je een volger bent en bedankt voor de vragen. Als iemand hier vragen heeft, laat dan een reactie achter en ik zal op je vraag ingaan.

Kun je de Loc Bombs gebruiken op starter braidlocs?

Ja! Ja, dat kan je zeker. De WNL Loc-bommen zijn geweldig voor alle soorten locomotieven in elk stadium. Ze zijn ook biologisch, super hydraterend en diepreinigend.

Sterker nog, ik wou dat ik deze had toen ik met mijn locomotieven begon. Mijn haar en zeker mijn hoofdhuid zouden in het begin niet zo droog zijn omdat ik nooit oliën of conditioners wilde gebruiken.

Wanneer heb je je braidlocs voor het eerst in elkaar gevlochten tijdens het begin van je locreis?

Hoewel ik de exacte datum niet meer weet, heb ik zeker te lang gewacht op mijn eerste interlocksessie. Het was bijna 3 maanden. Zo lang heb ik gewacht in het begin van mijn locomotiefreis. Ik zou dit nu niet aanraden.

Hoe langer u wacht, hoe langer het aanspannen duurt en hoe pijnlijker het kan zijn. Ik probeer nu elke 8 tot 10 weken te gaan. Het ligt eraan hoe snel je haar groeit maar als je het tussen de 8 en 10 weken houdt zou je haar netjes moeten blijven.

Als je problemen hebt met kroezen, zijn er twee dingen die je kunt doen: kroeshaar verwijderen of je kroezen omarmen .

En zodat je weet dat ik mezelf niet in elkaar grijp. Ik ga naar een Sisterloctitian in Sabine's Hallway Natural hair Salon. Ze zijn op Nostrand Avenue in Brooklyn, NY.
Als ik in Suriname ben ga ik naar Johanna van de Hairbox, Keizerstraat, Paramaribo. Beide doen interlocking en Sisterlocks. U kunt meer lezen over het verschil tussen deze technieken .

Ga je een tutorial doen over interlocking?

W's derde vraag was: wil je een tutorial doen over interlocking? Zoals ik al zei, ik doe mijn haar niet zelf in elkaar. Ik ben gewoon niet zo goed. Dus ik ga altijd naar salons. Ik heb een opname van Nicole die mijn interlock doet. Ik heb ook een opname van Johanna, een van de beste stylisten van Suriname, die je kunt zien bij Loc Maintenance om de wortels te versterken . Dus ze doet het geweldig. Dus ik zal die video's uploaden zodat je kunt zien hoe interlocking of hoe rotaties eruit zien.

Je kunt meer van mijn reis zien, van je beginnende braidlocs bijna tot nu toe op My Locs reis van Tiny Braids naar Mature Micro Locs .

Vind je deze inhoud leuk? Deel en shop om te steunen.

Winkel haarverzorgingsproducten voor Locs - Winkel Afrikaanse mode

Loc Curlers creëren prachtige blijvende krullen in elk type locs, Sisterlocks, Micro Locs, Dreadlocks

Afrikaanse mode voor dames in alle maten

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...