About The Master Cleanse, a 10 fast to detox your body and clear your mind with video

Over The Master Cleanse, een 10 vasten om je lichaam te ontgiften en je hoofd leeg te maken met video

Nadat ik mijn ervaring met de Master Cleanse op Facebook had gedeeld, kreeg ik veel vragen en een verzoek om een ​​video te maken. Dus hier is het.

Simpel gezegd, de Master Cleanse is een vastenperiode van 10 dagen om je lichaam te ontgiften. Het is de moeilijkste reiniging die ik ken. Het enige wat je doet is drinken; je hebt 10 dagen helemaal geen vast voedsel. Het is dus zwaar. Als je een idee wilt krijgen van het dagelijkse proces, lees dan My Master Cleanse Experience .

Hoewel ik deze reiniging nogal wat keren heb gedaan, ben ik de tel kwijtgeraakt, ik ben verre van een expert. Ik deel alleen mijn ervaring omdat mij gevraagd werd dit te doen en ik hoop dat je ervan kunt leren. Hier is wat ik weet.

Waarom doe je deze Reiniging?

De allereerste keer dat ik het deed, was ik in de twintig, ik deed het als een uitdaging en om af te vallen, maar ik wist dat het geen programma voor gewichtsverlies was. Ook al verlies je een paar kilo's, het doel is om je lichaam te ontgiften, afvalstoffen kwijt te raken en je systeem te laten genezen en het werkt.

Elke keer als ik het doe, zie ik mijn huid bijna letterlijk opklaren, mijn energieniveau stijgt, kleine lichamelijke pijntjes verdwijnen en het beste van alles is dat mijn maag plat wordt!

De Master Cleanse leert je ook over eten, je relatie met eten en je eetgewoonten. Een van de interessante dingen is dat je al op zoek bent naar eten voordat je honger krijgt.

Als je dan ernstige honger krijgt, kan deze detox een vernederende ervaring worden. Wanneer je je realiseert dat veel kinderen geen eten hebben en elke dag honger hebben en het voorrecht begint te begrijpen om alleen maar eten te hebben.

De ingrediënten

Wat heb je nodig om deze reiniging te starten, is een van de belangrijkste vragen die ik kreeg. Dit is eenvoudig en waarschijnlijk redelijk betaalbaar als je je realiseert dat eten voor tien dagen je minder dan $ 50 kost. Dit is wat je nodig hebt:

Organische Grade A Amber Maple siroop: $ 23,99
Smooth Move-thee: $ 4,99
Biologische cayennepeper: $ 3,99
Citroenen: $ 10
Himalayazout roze: $ 3,99
-------------------------------------------------- -------------

Totaal: $46

Over de ingrediënten

De belangrijkste ingrediënten zijn de ahornsiroop, cayennepeper en citroenen. Dit komt omdat deze ahornsiroop, cayennepeper en citroendrank tien dagen lang je eten zal zijn. Ahornsiroop heeft alle mineralen die je lichaam nodig heeft om te functioneren en de citroen en cayennepeper zijn ondersteunend.

De afmetingen zijn 2 eetlepels ahornsiroop, 2 eetlepels citroen, op een 8 oz glas water en ongeveer 1/3 van een theelepel cayennepeper.

Dit is een richtlijn. Voel je vrij om wat meer esdoorn toe te voegen als je een zoetekauw bent, meer cayennepeper om warm te blijven of meer citroen voor de smaak. Houd het echter redelijk proportioneel, want in feite is dit je eten voor tien dagen. Sla uw eten niet over, zorg ervoor dat u het gedurende de dag regelmatig drinkt.

Ooit was ik zo moe van de ahornsiroopdrank dat ik deze heb vervangen door kokoswater, redenerend dat kokoswater ook zo gezond is. Nou, ik werd licht in mijn hoofd en nog meer honger. Je wilt niet dat jou dat overkomt.

Vlotte beweging en Zoutwaterspoeling
Omdat je geen vast voedsel hebt, heb je thee nodig om kombewegingen te creëren. Daar is de Smooth Move thee voor. Het zout is voor de zoute waterspoeling om de gifstoffen te verwijderen.

De zoutwaterspoeling is het smerigste deel van de reiniging. Je neemt ongeveer 3 theelepels, 2 tot 3 theelepels op een glas water. En dat drink je 's ochtends of wanneer je klaar bent om je darmen te reinigen'.

Dit drankje, ik beloof je, zal de gifstoffen wegspoelen, de opbouw uit je maag. Het zal letterlijk wegspoelen wat je in je darmen hebt, en het zal smerig zijn.

Zorg ervoor dat je voor je eigen bestwil niet te ver van een toilet verwijderd bent. Ik raad het zeker niet aan om dit op je werk te doen. U gaat binnen een uur of twee naar de badkamer nadat u de zoutwaterspoeling hebt gedronken. Je gaat en je gaat een paar keer.

Als je voelt dat er iets in je maag gebeurt, probeer dan niet eens gas te geven, doe niets. Zorg ervoor dat je heel snel naar het toilet gaat. Je wilt niet dat je ongelukken krijgt. Wees voorbereid. De zoutwaterspoeling zal naar buiten komen en het zal sneller naar buiten komen dan je denkt.

De avond voordat je met de reiniging begint

De avond voordat je met de reiniging begint, begin je de reiniging met een laxerende thee of een soort detox. Gebruik geen pillen. Het is een detox, het is een vloeibare detox, dus gebruik geen pillen. Zoek een thee voor jezelf met sena erin zodat je stoelgang hebt of het stimuleert in ieder geval je darmen.

Ja, je kunt water krijgen. Mag je thee? Ja, je kunt thee drinken. Geen cafeïne een thee, neem kruidenthee. Mijn theekeuze tijdens de reiniging is de Marva of Moringa thee uit Suriname. Ze helpen me ook met opruimen. Beide zijn verkrijgbaar in de winkel.

Wat te verwachten

Dus, wat kun je verwachten als je deze reiniging doet? Overleg allereerst met uw arts. De reiniging is niet voor iedereen weggelegd. Als je hoofdpijn krijgt of je voelt je zo misselijk dat je het moet overgeven, ja, dat betekent dat je lichaam zichzelf aan het reinigen is. Als het echter ondraaglijk is, stop er dan gewoon mee. Zoek een andere reiniging, want ik heb vrienden die net zo sterk en krachtig zijn als ik, maar ze konden er gewoon niet doorheen komen en dat is oké. Het is waarschijnlijk geen goede reiniging voor je, dus je kunt gewoon stoppen.

Als je systeem het aankan en je de 1e dag van de Master Cleanse kunt doorkomen, dan is dit wat je kunt verwachten.

De eerste twee dagen zijn relatief eenvoudig. Je drinkt gewoon de ahornsiroop, het is echt niet zo erg. Ik bedoel, het smaakt goed. Dus de eerste twee dagen zullen waarschijnlijk goed tot redelijk goed gaan.

Ik beloof je dat je de derde dag zult stuiteren van energie. Je zult je huid zien opklaren, je zult voelen dat de pijntjes die je vroeger had, verdwijnen.

Dag vier heb je het gevoel dat je nooit meer junkfood zult eten. Euforisch alsof mijn systeem geweldig is, ik voel me geweldig. Maar op dag 5, dat geweldige gevoel, is die inspiratie misschien voorbij omdat je honger zult krijgen.

Je krijgt honger, je wordt chagrijnig, je wordt boos op de wereld omdat iedereen eten heeft behalve jij. En je zintuigen zijn nog scherper omdat je beter kunt ruiken, je helderder kunt zien, omdat je lichaam aan het reinigen is.

Tegelijkertijd word je boos, hongerig en chagrijnig. Dus ik kan je beloven dat dat niet leuk is. Probeer echter te bedenken dat het een voorrecht is om nee te zeggen tegen eten. Probeer dit te zien als het spirituele medelevende deel van vasten. Er is een reden waarom elke religie vasten.

Je kunt ook gaan nadenken over hoe je het vasten gaat verbreken. Dit is het laatste deel van de reiniging, het verbreken van het vasten.

Nadat je tien dagen geen eten hebt gehad, is het niet verstandig om ineens vast voedsel te eten. Je moet uit de reiniging komen. Dus hoe doe je dat?

De officiële gids vertelt je dat je moet beginnen met het drinken van sinaasappelsap. Persoonlijk ben ik geen sinaasappelsap drinker, ik hou niet van vruchtensappen. Ze bevatten veel suiker zonder vezels. Over het algemeen volg ik een paleodieet en paleo raadt geen vruchtensappen aan.

Dus in plaats daarvan eet ik een hele vrucht, misschien eet ik een grapefruit of een mango. Zo verbreek ik het vasten. Als je het volgens het boekje wilt doen, doe dan gewoon de hele dag vruchtensappen en soepen op de 11e dag. Op de 12e dag doe je gewoon groente, groente en soep, dan kun je de 3e dag loslaten en weer normaal gaan eten. Dit is eigenlijk hoe je de reiniging doet.

Waarschuwingen voor dingen waar u misschien niet van op de hoogte bent

De laatste keer dat ik vastte, had ik een periode van één dag, wat super vreemd was. Dus ik wendde en deed mijn onderzoek. Ik kwam erachter dat ja vasten op deze manier wel degelijk invloed heeft op het lichaam van een vrouw. Vasten kan je cyclus veranderen, wees je hiervan bewust. Vrouwen die ramadan doen en ook vasten, ervaren deze veranderingen ook. Sommigen zeggen dat het deel uitmaakt van het reinigingssysteem. Ik weet niet wat het is, maar houd er rekening mee dat de reiniging je cyclus kan veranderen.

Lees ook: Mijn Master Cleanse Experience .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.