Sexy Wireless Bra, Lace Bralette

De juiste beugelbeha online vinden

1 opmerking

Sexy kanten draadloze beha .

Online shoppen is mijn ding. Sinds het begin van online winkelen ben ik bijna nooit meer naar een winkelcentrum geweest. Het enige waarvoor ik naar een winkel moest, was een bh.

Ik heb mijn maat nooit echt geweten. Ik herinner me dat ik het langst een B was, maar ergens werd het een C. Het was allemaal goed, want eenmaal in de winkel zocht ik gewoon wat ik leuk vond en begon ik beha's te passen om te zien en te voelen hoe ze passen. Degene die goed pasten, comfortabel waren en er mooi uitzagen, waren degene die ik kocht. Toen sloeg Covid toe.

Terwijl de meeste winkels gesloten waren, prikte een van mijn favoriete bh's tegen de zijkant van mijn borst. Hoewel ik nog een paar andere bh's had, wist ik dat ik minstens één nieuwe bh nodig had. De ervaring was ook pijnlijk genoeg om meer te weten te komen over de gevaren van een beugelbeha en dus ging ik op zoek naar een beugelbeha.

Het probleem was dat alle bralettes die ik vóór Covid had gekocht nog geen week meegingen. Ze hadden gewoon geen goede grip. Het was alsof ik helemaal geen beha droeg. Dus, hoe zou ik online een bralette vinden zonder de mogelijkheid om het zelfs maar te proberen?

Met mijn metingen bij de hand, begon ik net te zoeken en veel recensies te lezen. Ik heb filmpjes gelezen en bekeken over het opmeten van je borsten om de juiste maat te vinden. Toch was ik op zoek naar een comfortabele, mooi uitziende beha die mijn borst goed zou vasthouden. Gelukkig is het gelukt en deel ik graag.

Deze beugelloze bh heeft alle kwaliteiten waar ik naar op zoek was en meer. Deze bralette is comfortabel, mooi van kant en heeft niet alleen een goede grip, maar biedt ook een beetje lift.

Dus als je op zoek bent naar een bh zonder beugel oftewel bralette, dan raad ik deze absoluut aan! Gebruik de maattabel om uw maat te vinden en klik op Sexy Lace Wireless Bra .

1 opmerking

Rev. Margaret V L Tyson
Rev. Margaret V L Tyson

I wear 40H, please stop sending me emails until you have product that will fit me. Thank you.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.