Solution for dry locs and dry Dreadlocks, Sisterlocks

Ik heb een extra extra droge huid Ik ben bezig met het veranderen van mijn voedingspatroon. Kunt u enkele producten aanbevelen.

Deze vraag kwam van een van onze lezers in de vorm van een reactie op de blog over Barrel Roll Locs . Natuurlijk kan ik dat. En als iemand die ook extra extra droog haar had tot het punt dat mijn lokken braken, ben ik eigenlijk heel blij om te antwoorden.

Droge huid, droge lokken, droge hoofdhuid

Hoewel ik geen diëtist ben, is het algemeen bekend dat het drinken van water de sleutel is tot een beter gehydrateerde huid. Dus het veranderen van je eetpatroon en het drinken van de juiste hoeveelheid water is een goed begin.

Een droge hoofdhuid jeukt vaak en droge lokken zijn gevoelig voor breuk. Ik weet dit omdat mijn haar op een gegeven moment zo droog was dat mijn lokken in tweeën braken. Onnodig te zeggen dat het huiveringwekkend was.

Ook oliën waren geen oplossing. Ik stopte met het gebruik van oliën toen ik een natuurlijk hoofd was, omdat oliën gewoon bovenop mijn lokken zouden zitten. De dingen zijn niet veranderd nu ik gelokaliseerd ben, maar ik vermijd ook het gebruik van oliën om opbouw te voorkomen. Oliën trekken gemakkelijk verontreinigende stoffen aan en eenmaal opgesloten in de locs, is het zeer moeilijk te verwijderen.

Dus, wat te doen met droogbrekende locs? Gelukkig vond ik deze Loc Bombs. Biologisch en handgemaakt met Epsom-zout en essentiële oliën die niet alleen het haar maar ook de hoofdhuid hydrateren.

Na slechts één wasbeurt voelde en zag ik meteen het verschil. Voor het eerst in lange tijd was mijn haar plooibaar. Dus als ik maar één product zou moeten aanbevelen, zou het een van de Organic Loc Bombs zijn.

Er is echter nog een ander product dat ik zou aanraden en dat is de rolvlecht. Door het gewoon op je hoofdhuid te rollen, wordt het hyaluronserum op je hoofdhuid gemasseerd. Dit voelt niet alleen heerlijk aan op de hoofdhuid, het maakt een wereld van verschil. Het verschil dat de rolvlecht maakte, is dat ik mijn haar niet zou horen breken als ik een retie kreeg. Dat is onbetaalbaar!

Als je vragen hebt over je locs of locs in het algemeen, laat ze dan achter in de comments.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.