Easy Clean Sponge to remove sticky burnt grease from posts, pans woks and BBQ.

De Easy Clean Sponge heeft mijn nare binnenpan van mijn airfryer weer glanzend gemaakt

Voordat ik deze spons vond, had ik al een paar pannen weggegooid omdat ik ze er niet meer fatsoenlijk uit kon laten zien. Toen de baking soda / ACV-hack niet werkte, gooide ik ze er gewoon uit.

Wil je bewijs zien? Kijk dit.

Dit kon ik echter niet met de binnenpan van mijn airfryer. Het is een essentieel onderdeel dat ik elke dag gebruik. Mijn brood, mijn cashewnoten, mijn yucca-friet, bakbananen, lamsvlees, vis, noem maar op, er is altijd wel iets dat aan de lucht moet worden gebakken.

Dan zorgen de hoge temperaturen van een heteluchtfriteuse ervoor dat het voedsel dat wordt gemorst, op een ander niveau aan de binnenpan blijft kleven. Eenmaal geplakt is het heel moeilijk te verwijderen, ook omdat je de pot niet wilt beschadigen.

Zelfs na het weken in kokend heet water met zuiveringszout/acv/dageraad, en daarna met een spons te schrobben, kwam het plakkerige spul er niet af.

Ik stond op het punt deze Tiktok-hack te proberen toen ik erachter kwam dat het niet de manier is om je airfryer te gebruiken om zichzelf schoon te maken door hem aan te zetten met water en zeep erin. Het kan uw airfryer kortsluiten.

Toen zag ik deze gemakkelijk te reinigen spons en dacht: waarom zou ik het niet eens proberen. Ik was stomverbaasd!

De mand was veel, veel meer bevlekt dan je ziet. Ik begon pas met tapen toen ik de plakkerige rommel er zo gemakkelijk af kreeg.

Zoals je kunt zien, ziet mijn pot er weer netjes uit en is hij niet bekrast of beschadigd.

Dus ik moest delen. Voor iedereen die ten einde raad was om zijn airfryer, potten, pannen of oven schoon te krijgen van vettig vuil of aangebrand voedsel, probeer dit eens. Ik verzeker je; het werkt! Met of zonder afwasmiddel en zonder veel druk ziet alles er weer als nieuw uit.

De easy clean spons verwijdert ook gemakkelijk roest van BBQ's, die oude stalen machetes, wokken en slagersmessen.

Je hebt niets te verliezen. Het kan er 3 krijgen voor slechts $ 9,99 en ze gaan een lange weg.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...