My Sisterlocks Horror Story: I had to cut off my Sisterlocks

Een horrorverhaal van Sisterlocks; Waarom Chante haar Sisterlocks moest afknippen en wat we daarvan kunnen leren

Sisterlocks krijgen is een investering. Niet alleen duurt het vaak meer dan een werkdag om de kleine microlocs te installeren, het proces is ook niet goedkoop. Hoe langer je haar, hoe meer je betaalt en $ 1.000 voor installaties is niet ongebruikelijk. Je kunt erover discussiëren of de prijs van Sisterlocks het echt waard is , maar het feit dat je verwacht dat je investering een lange weg zal gaan, staat niet ter discussie.

Als je om de een of andere reden je Sisterlocks moet knippen nadat je ze net hebt laten beginnen, is dat niet alleen een emotioneel verlies, maar ook een financieel verlies.

Dus om te voorkomen dat iemand zo'n investering doet, delen we het verhaal van Chante die zegt dat ze de investering niet zou hebben gedaan als ze van een paar dingen op de hoogte was. Bekijk haar verhaal en laat ons in de reacties weten wat je ervan vindt.

Transcriptie

"Ten eerste, laat mijn ervaring niet de bepalende factor zijn die je ervan weerhoudt om Sisterlocks te krijgen, maar ik heb het gevoel dat als ik een beetje meer had gedaan, niet noodzakelijkerwijs onderzoek, want ik heb, weet je, mijn onderzoek gedaan, maar Ik heb het gevoel dat als ik had geweten dat mijn haar, mijn haartextuur, mijn haar op verschillende dingen reageert, ik beter geen Sisterlocks had kunnen kopen.

Dus laten we bij het begin beginnen, eh, zoals jullie allemaal weten, heb ik mijn Sisterlocks op 20 augustus geïnstalleerd, ik geloof dat het 20, 21 augustus was, ergens daar in de buurt. Ik heb ze geïnstalleerd, daarna duurde het twee dagen en 25 uur om ze te installeren. Ik hield absoluut van ze, begrijp me niet verkeerd, ik hield van ze.

Ze waren zo vol en veelzijdig, en ik zal proberen wat foto's aan het einde van deze video toe te voegen om je te laten zien hoe, weet je, hoe mooi ze eruit zagen. Ik zal zelfs proberen er een paar in het midden van de video te plaatsen, zodat jullie allemaal kunnen zien, weet je, hoe mooi mijn Sisterlocks eruit zagen toen ik ze voor het eerst vastzette. Zoals ik al zei, ik heb ze klaar, had ze voor ongeveer april, mei, juni, bijna drie maanden. Ik ging vijf weken later voor mijn eerste heraanscherping, weet je, die was gedekt in de kosten die ik voor de Sisterlocks betaalde, dus dat was gratis.

Ik heb ze toen weer vastgedraaid, dus dat was in mei, en toen ging ik terug in juni en heb ze weer vastgezet. In juni had ik hier altijd een rol, dus als ik altijd de rol hier zou hebben, zou ik altijd mijn haar, weet je, in deze richting hebben, dus weet je, dit zou allemaal gaan, weet je, van het deel zou naar beneden gaan, en dan zal dit deel naar boven gaan.

Haarmanchetten voor Locs

Haarmanchetten voor Locs

Dus ik heb nooit echt naar mijn randen of iets dergelijks gekeken om te zien wat er aan de hand was. Maar, eh, ik begon me te vervelen met mijn kleur en met mijn haar, en ik wilde wat proberen, ik wilde wat verschillende kleuren proberen. Dus, wat ik deed, en ik zal een paar van de Sisterlocks eruit halen, wat ik deed, en eigenlijk heb ik een eerdere video die dit laat zien, eigenlijk mijn lokken verven, niet echt verven, maar ik deed de spray . Ik heb ze gespoten zodat ik niet denk dat je het kunt zien, weet je, het is een beetje zoals een klein beetje, weet je, dons, en mijn nagels, ik moet mijn nagels laten doen, maar het is een soort, eh, een een beetje zoals een koperachtige kleur, wil ik zeggen. Je kunt het niet echt zien, maar het lijkt een beetje op een koperkleur.

Dus ik deed koper, en zoals ik al zei, ik heb een eerdere video waarin ik koper deed, je kunt het vanaf hier zien. Het ziet er, weet je, behoorlijk rood uit. Ik heb die kleur een keer gedaan, ik deed de kleur, weet je, ik was een paar dagen cool, en toen verveelde ik me weer. Dus ging ik naar mijn stylist, een persoon waar ik de afgelopen tien jaar naar toe ging en die mijn kleur doet.

Weet je, als ik een losbandige natuurtalent was, deed ze mijn kleur. Dus ging ik naar haar toe en vertelde haar mijn frustraties, en ze had zoiets van, weet je, ze wilde mijn haar onderzoeken en naar mijn haar kijken. Dus toen ze naar, weet je, omhoog ging, weet je, het deel hier dat ik had, weet je, in die richting ging, toen ze er een beetje doorheen ging, begon er een te kijken.

    Loc Bombs voor Sisterlocks, Locs en Dreadlocks
    Organische Loc Bombs om Locs te ontgiften

    laat een reactie achter

    Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.