Locs & Stuff Live Class en Giveaway

Locs & Stuff Live Class en Giveaway

Na de zoveelste vraag over mijn Braidlocs/Sisterlocks is er speciaal voor jullie een Facebook live waarin je al jouw vragen kunt stellen over locs. 

Of je er nu aandenkt om te beginnen met locs of al locs hebt, deze live is voor een ieder die vragen heeft over Dreadlocks, Sisterlocks en Micro locs. 

Simpele maar essentiele vragen zoals wat is de beste manier om te beginnen en hoe vaak moet ik mijn haar wassen, komen aan bod. Als je vragen hebt, schrijf ze nu alvast op. Laat ze in de comments dan ben je zeker dat ze aan bod komen. 

 
Zie ook 1 jaar Braidlocs

Ik ben nu 9 jaar geloct en heb werkelijk alles meegemaakt. Van een haargroei spur tot en met het afbreken van mijn locs. Je krijgt dus real first-hand experience zodat jij valkuilen kunt vermijden en de juiste keuzes kunt maken.

Giveaway

Om het extra leuk te maken geef ik aan het eind van de live gratis een leuk kado uit de What Naturals Love store, weg. Wat dat zeg ik nog niet want we willen het natuurlijk spannend houden. Wat ik wel kan verklappen is dat je het zeker leuk zal vinden en ja het is voor jouw haar. 

Datum, tijd en kosten

Let wel: de tijd die staat aangeven is 2:00 pm, maar dat is de tijd in New York.  Voor mensen in Nederland is de aanvang 20.00 uur en in Suriname 16:00.

De kosten voor deze gezellige, super leerlijke live bedraagt maar 10 euro. Klik op Locs & Stuff Live om je aan te melden. 

 

Van natuurlijk kroes naar braidlocs. Check the shop voor haarproducten die ik gebruik

Welke vragen heb jij over locs? Schroom niet ze te plaatsen in het commentaar vakje. 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.