America's Next Natural Model 2018

America's Next Natural Model 2018

1 opmerking


Winnaars van America's Next Natural Model

De winnaars van #ANNM sinds 08

America's Next Natural Model is een online verkiezing om bedrijven met natuurlijk haar en zwarte mensen te promoten.

Sinds de start in 2008 heeft de verkiezing bedrijven als Iman-cosmetica , Jamaica Mango & Limoen net zoals aanstormende modeontwerpers de winnaar belonen met een foto- en videoshoot in Manhattan, New York.

Chassity Bynum, winnaar van 2012, werd geïnterviewd door haar local TV-station in Charlotte, NC , terwijl Jayme Goodwin, de winnaar van 2013, de hoofdrol speelde een sapreclame en de oprichter Mireille Liong was te zien Hier en Nu op WABC TV in New York.

America's Next Natural Model gaat Surinaams!

De prijs voor de winnaar van America's Next Natural Model 2018 is een foto- en videoshoot in Suriname. Drs. Mireille Liong, beroemd om de portretten van Slecht haar ontworteld zal de winnaar fotograferen in de Feng Shui Tuin en andere bijzondere plekken om het prachtige binnenland van Suriname, beste reizen, restaurants, hotels en reisbureaus, maar ook modeontwerp en sieraden te belichten en te promoten.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan America's Next Natural Model 2018, alsjeblieft klik om u vooraf te registreren en een profiel aan te maken .

Als u geïnteresseerd bent om jurylid te zijn bij America's Next Natural Model 2018, klik dan hier maak je profiel aan en hij beoordeelt de groep op het sociale netwerk van ANNM .

Als u geïnteresseerd bent om sponsor te worden van America's Next Natural Model 2018, klik om contact op te nemen .

1 opmerking

Coffee E Free
Coffee E Free

Thank you I appreciate that this exist. I have locs m in my hair and for most of my life I’ve worn a lot of braids. Truly we have to embrace our beauty

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...