America's Next Natural Model 2018

America's Next Natural Model 2018


Winnaars van America's Next Natural Model

De winnaars van #ANNM sinds 08

America's Next Natural Model is een online verkiezing om natuurlijk haar en zwarte bedrijven te promoten.

Sinds de start in 2008 heeft de optocht bedrijven aanbevolen zoals: Iman cosmetica , Jamaica Mango & Limoen net zoals aankomende modeontwerpers de winnaar belonen met een foto- en videoshoot in Manhattan, New York.

Chassity Bynum, winnaar van 2012 werd geïnterviewd door haar lokale TV-station in Charlotte, NC , terwijl Jayme Goodwin, de winnaar van 2013, speelde in een sapreclame en de oprichter Mireille Liong was te zien op Hier en nu op WABC TV in New-York.

America's Next Natural Model gaat Suriname!

De prijs voor de winnaar van America's Next Natural Model 2018 is een foto- en videoshoot in Suriname. Drs. Mireille Liong, beroemd om de portretten van Slecht haar ontworteld zal de winnaar fotograferen in de Feng Shui-tuin en andere speciale plekken om het prachtige interieur van Suriname, de beste reizen, restaurants, hotels en reisbureaus, evenals modeontwerp en sieraden te benadrukken en te promoten.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan America's Next Natural Model 2018, alsjeblieft klik om vooraf te registreren en een profiel aan te maken .

Als u geïnteresseerd bent om jurylid te zijn bij America's Next Natural Model 2018, klik dan om: maak je profiel aan en hij beoordeelt de groep op het sociale netwerk van ANNM .

Als u geïnteresseerd bent om sponsor te worden van America's Next Natural Model 2018, klik om contact op te nemen .

Terug naar blog