Celebrate this 15th anniversary with me!

Vier dit 15-jarig jubileum met mij!

Mireille Liong Infinit maxi-jurk
Infinity maxi-jurk

Aangezien de laatste delen van de updates van de winkel bijna klaar zijn, is het tijd om het feest te beginnen! Om een ​​meer dan plezierige winkelervaring te creëren, heb ik zorgvuldig bruikbare unieke geschenken geselecteerd waarvan ik weet dat je ze echt zult waarderen.

Een kleine samenvatting

Voor wie hier nieuw is: welkom! en hier is een kleine samenvatting.

Vijftien jaar geleden kwam mijn eerste boek Going Natural, How to Fall in Love with Nappy Hair uit en werd de website Going-Natural.com gelanceerd.

2.100 blogs, 44.000 foto's, 340 vlogs, 8 websites, 5 haarshows, 5 tentoonstellingen
5 Landen, 80.000 volgers, leden en fans later, is het tijd om te bedanken en te vieren!

Met de allereerste What Naturals Love Hair & Fashion show heb ik de natural hair professionals bedankt en deze nieuwe marktplaats officieel gelanceerd. Nu is het tijd voor de online viering en dank u mijn volgers, fans, leden, shoppers, wie u ook bent, waar u ook bent.

Regels voor cadeaus voor 15e verjaardag

Vanaf deze week bied ik gratis cadeautjes aan. Zorgvuldig geselecteerde geschenken waarvan ik weet dat je ze echt geweldig zult vinden. De geschenken zijn inderdaad helemaal gratis, maar er zijn natuurlijk een paar beperkingen:

  • De winactie loopt maar een week.
  • Het aantal weggeefartikelen is beperkt.
  • Cadeaus kunnen opraken voor het einde van een week. Daar kunnen wij niets aan doen, dus zorg ervoor dat u direct bestelt als u een aanbieding ziet.
  • Omdat de rederijen wel betaald moeten worden, betaal je voor de verzend- en administratiekosten. We hebben het redelijk gehouden voor één prijs voor alle artikelen: $ 11,95.

1e 15e verjaardag cadeau

Het cadeau van deze week zijn deze kleurrijke, speelse oorbellen van Angisa uit Suriname .

Angisa hoofdomslag oorbel

Ze worden Angisa-oorbellen genoemd omdat het miniatuur-Angisa's zijn. Angisas zijn Surinaamse hoofddoeken met een naam en een betekenis. Ze dragen de geschiedenis van creoolse vrouwen in Suriname die een geheime taal ontwikkelden om deze hoofdwraps te maken die teruggaat tot de tijden van de slavernij.

Angisa Laat ze praten
Een vrouw die een dubbel gebonden Feda an Angisa draagt

Vrije zwarte vrouwen bonden hun hoofddoek op een bepaalde manier als verzetsdaad, maar ook om elkaar stiekem op de hoek te ontmoeten of om mensen te vertellen dat ze zich moesten terugtrekken. Tegelijkertijd waren de Angisa-hoofddoeken ook een weergave van de tijd.

Terwijl Baka Oto, wat €œDe achterkant van een auto€� betekent, werd geïnspireerd door de eerste auto die rondreed in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, de Laat ze praten en Ontmoet me op de hoek Angisas dateren uit de jaren 1800 vóór slavernij werd afgeschaft.

First lady van Suriname met een koto en Angisa
3e van links: Voormalig First Lady van Suriname Liesbeth Venetiaan draagt ​​een Miss de Neef Angisa.

Tegenwoordig worden de traditionele Angias vooral gedragen op nationale feestdagen zoals Keti Koti, de emancipatie van de slavernij en Manspasi, de onafhankelijkheidsdag in Suriname.

Toch blijft het vouwen van Angis een ware kunst. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe bekwaam iemand moet zijn om niet 90 bij 90 cm maar ongeveer 4 cm stof in deze kleine oorbellen te vouwen.

Het mooie is dat we deze kleurrijke, leuke, geschiedenisdragende hoofddoeken nu als oorbellen kunnen dragen. Ik was super enthousiast vanaf het moment dat ik ze zag en daarom geef ik ze graag cadeau.

Angisa oorbellen ontmoeten me op de hoek
Angisa Oorbellen - Ontmoet me op de hoek. Links betekent linkerhoek, rechts betekent rechterhoek.

Voor de duidelijkheid, ik heb persoonlijk deze angisa oorbellen uit Suriname gekregen om gratis weg te geven als een speciaal cadeau om mijn 15e verjaardag te vieren met jullie mijn vrienden, volgers, abonnees en shoppers. Maar de voorraad is natuurlijk beperkt. Zorg er dus voor dat je je gave asp gaat claimen. Als ze weg zijn, zijn ze weg!. Dus ga je cadeau claimen .

Meer over angisa's en traditionele Surinaamse outfits.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...