How To Create a Curly Loc French Roll for Special Occasions?

Hoe maak je een Curly Loc French Roll voor speciale gelegenheden?

Mireille Liong Door Terez Howard

Op een recente bruiloft heb ik licht vochtig haar in superkleine permanentstaven gedaan. Het resultaat was gekruld dat tegen mijn hoofdhuid drukte. Om ze wat lift te geven en een vleugje elegantie toe te voegen voor de gelegenheid, draaide ik de achterkant in een Franse rol, zette het vast met een paar haarspelden en liet de krullen alleen aan de bovenkant

Vlechtlocs

Ik vormde het gebied rond mijn haarlijn met een paar haarspelden. Hier is het eindresultaat:

Bekijk meer gesloten kapsels op mijn Sisterlocks-blog.

Natuurlijke haarverzorging voor zwarte vrouwen, Afro-Amerikaanse mannen en kinderen

Natuurlijke haarverzorging voor zwarte vrouwen, Afro-Amerikaanse mannen en kinderen

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...