Black Married couple with long dreadlocks

15 jaar Loc'd Together: Kenneya & Bookai een prachtig stel met lange locs

2 reacties

Black Love getrouwd stel met Dreadlocks

Na het zien van een foto van deze prachtige foto in onze locgroep op Facebook genaamd Locs & Stuff , wisten we dat we ze moesten interviewen. Het is altijd verfrissend om een echtpaar als Kenneya & Bookai te zien die uit Atlanta, GA komen. Het delen van je loc-reis met een significante ander kan je als koppel en als gezin aan elkaar binden. Het zijn niet alleen koppeldoelen en gezinsdoelen, maar het zijn ook lokale doelen voor degenen onder ons in de lokale gemeenschap. Laten we ze leren kennen.

Vraag: Hoe lang ben je al gelokaliseerd?
Kenneya: We zijn allebei al 15 jaar gelokaliseerd.

V: Hoe ben je met je locs begonnen? (Kamspiralen, tweestrengige twists, vlechten, enz.)
Kenneya: We zijn allebei begonnen met kamspoelen.

Vraag: Waardoor heb je je haar gelokaliseerd?
Kenneya: Nou, ik deed het omdat ik een gevoelige hoofdhuid heb en mijn moeder, naar wie ik opkijk, heeft ze ook.

Bookai: Ik vond het leuk hoe vlechten me stonden, dus besloot ik locs te kopen.

Black Love Kenneya & Bookai lokaliseerden koppel met Dreadlocks

Vraag: Heb je ooit je locs uit elkaar gehaald en opnieuw begonnen? Zo ja, waarom?
Kenneya: Nee, we hebben allebei toegewijd, lol.

V: Hoe onderhoud je je locs?
Kenneya: We wassen en draaien ons haar ongeveer een keer per maand, geven of nemen. Ik gebruik mijn eigen producten op ons haar genaamd TrueRetwist. Je kunt mijn producten vinden op Etsy en Instagram .

V: Heeft u ooit een probleem gehad met uw tewerkstelling vanwege uw locs?
Kenneja: Nee.

Bookai: Ja. Nadat ik was aangenomen voor een baan, zei de personeelsmanager, die Afro-Amerikaans was, dat ik 'verrassend slim' was. Hij probeerde toen een locatie in het getto te vinden waar ik kon werken, omdat hij vond dat de mensen op mijn huidige locatie niet "ontvankelijk" voor me zouden zijn vanwege mijn locs.

Vraag: Denk je dat je ooit het haar van je kind(eren) zult vinden?
Kenneya: We zullen waarschijnlijk ergens in de toekomst het haar van onze zoon vinden.

Black Love Kenneya & Bookai lokaliseerden koppel met hun zoon

V: Wat is de gekste ontmoeting die je hebt gehad met vreemden als het om je locs gaat?
Bookai: Ik werd aangezien voor de rapper Waka Flaka toen ik in Panama City was.

V: Velen kijken naar je en zeggen "Koppeldoelen" of "Locatiedoelen". Welk advies heb je voor loc'd koppels/gezinnen, en voor degenen die nieuw zijn op de loc-reis?

Kenneya: Dingen veranderen altijd, je kunt niet hetzelfde blijven om te groeien. Sta je haar toe om je samen te brengen door afspraakjes te maken voor je haar, of maak een band terwijl je elkaars haar doet.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons te chatten. We wensen jou en je mooie gezin het allerbeste!

Interview door Sonya Braxton Jagers . Wil je uitgelicht worden en je loc- of haarverhaal delen? Neem contact met ons op!

Kijk voor producten voor locs op onze

Locs and Stuff winkel.

2 reacties

Mireille Liong
Mireille Liong

Brother Locs are Sisterlocks but for men. Hence the term Brother locs.

Freda D. Shelton
Freda D. Shelton

What are Brother locs? Just curious to know because I have regular locs that are interlocked.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.