5 must have Products You Need For Starter Locs

5 producten die je moet hebben om je Starter Locs te laten groeien en verzorgen

Het starten van je locomotiefreis kan tegelijkertijd opwindend en zenuwslopend zijn. Laten we het mysterie uit uw reis halen door vijf producten te noemen die uw reis een vliegende start geven en u prachtige resultaten geven met uw startlocs. De volgende vijf essentiële producten houden je haar gezond en intact: 1) Loc Glove, 2) Satin Bonnet, 3) Microfiber handdoek, 4) Zijden kussensloop en 5)
Schelp haarbandjes.

Loc handschoen

Je haarwasroutine is van vitaal belang om je haar schoon en gezond te houden. Dit is waar de loc-handschoen van pas komt, omdat deze perfect is voor het reinigen, onderhouden en drogen van het haar. Je hebt een product nodig dat zijn vorm, structuur en strakheid behoudt, en de lochandschoen is perfect voor deze taak. Onze loc-handschoen reinigt het haar niet alleen voorzichtig zonder kroezen te veroorzaken, maar is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Je zult gegarandeerd genieten van hoe je locomotief er daarna uitziet.

Satijnen motorkap

Als je een geweldige motorkap wilt die 's nachts goed blijft zitten, bekijk dan onze satijnen motorkap. Satijnen mutsen zijn geweldig om je haar 's nachts gehydrateerd te houden. Onze muts beschermt je haarbehoeften met stijl en gratie, want als je er goed uitziet, voel je je goed. Investeren in een motorkap op je locomotiefreis kan een game changer zijn die de investering waard is.

Satijnen motorkap voor Starter Locs

Microvezel handdoek

Wanneer je je haar snel wilt drogen, heb je een microvezel handdoek nodig. We hebben precies de perfecte microvezelhanddoek. Het zit in een muts, dus je hoeft niet te worstelen om een ​​handdoek op je hoofd te leggen. Je kunt een beanie opzetten die op zijn plaats blijft en de klus klaren. Deze handdoek is super absorberend, zacht en fluwelig tegelijk. Dit kopen is een no-brainer voor haarverzorging.

Snel en gemakkelijk drogende muts van microvezel

Koop een microvezel handdoek

Zijden kussensloop

Er is niets beters om op te slapen dan een kussensloop van moerbeizijde. Deze kussensloop houdt het vocht in je haar en je huid vast. Dit product zal je haar honderd procent ondersteunen door het gezond te houden, en gezond haar is altijd te zien. Ook kan deze zijden kussensloop heel lang mee.

Zijden kussenslopen kopen

Hoofdbanden en hoofddoeken

Hoofddoeken, hoofdbanden en haarelastiekjes zijn altijd al een van je beste vrienden geweest, maar als je begint te zoeken, zijn ze meer dan dat. Ze zijn essentieel. Handgemaakte schelp-kauri-haarelastiekjes zorgen ervoor dat je er koninklijk uitziet, hoe kort of pluizig je ook denkt dat je haar eruitziet.

Met een voorgestrikte tulband heb je niet eens een bad hair day nodig. Ze zijn gewoon stijlvol.

Kauri Shell hoofdbanden voor Starter Locs
Gebruik de code Start10 voor 10% korting op loc producten

Omarm de reis

Deze verandering omarmen door aan je locomotiefreis te beginnen, zal zowel opwindend als leuk zijn. Als je het proces van het onbekende omarmt en je best doet om voor je haar te zorgen, wordt het nog beter. Krijg de benodigdheden die je nodig hebt en gebruik ze consequent en zie hoe je haar bloeit. Locs is een stijl die al duizenden jaren wordt gedragen. Zijn elegantie, schoonheid en diversiteit zullen voor altijd opvallen en schitteren als het je hoofd bekroont.

Wat je ook nodig hebt om je mooi te laten voelen, in deze begintoestand, pak het gewoon. Gebruik Start10 voor 10% korting als je deze items shopt.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...