Locs Detox Rod to clean dreadlocks and Sisterlocks

De Ultra Sonic-manier om Locs te ontgiften en opbouw te voorkomen

Technologie maakt alle dingen gemakkelijker, en de wasdag wordt niet buiten de magie gelaten. Hoewel het heel goed is om je hoofdhuid te masseren en je haar met je vingers te wassen, is het gebruik van een ultrasone reiniger nog beter!

De Sonic Loc Detox Rod is een apparaat dat je haar veel beter reinigt dan je vingers ooit zouden kunnen. Hier is alles wat u erover moet weten.

Locs Detox Rod om dreadlocks en Sisterlocks schoon te maken
Loc Bombs, Loc Basin, Sonic Loc Detox Rod en handdoeken.

Ultrasone diepreinigende locomotiefstaaf

De Sonic Detox Loc Rod is een klein apparaatje dat je locs reinigt tot op microscopisch niveau. Het heeft een kop die 50.000 ultrasone trillingen kan overbrengen om alle deeltjes en ziektekiemen in je haar te verwijderen.
Dankzij het weekmechanisme kun je een goede diepe reiniging ondergaan terwijl je locomotieven een grondige wasdag krijgen.

Hoe werkt de Sonic Loc Detox Rod?

Het is een kleine, reisvriendelijke staaf, met een kabel voor elektriciteitsaansluiting. Het ontwerp is ook watervriendelijk, vandaar de naam.
Om hem te gebruiken, sluit je hem aan op een stroombron en dompel je de staaf in de haarwasbak of gootsteen. Wanneer de staaf is aangesloten, zendt hij ultrasone golven uit die door het water bewegen om deeltjes en ziektekiemen naar buiten te duwen. Het apparaat doet al het zware werk, dus het enige wat je hoeft te doen is je locomotieven in je wasbak laten weken.

Je kunt een locomotiefbom of een andere locomotiefvriendelijke haarwasbeurt toevoegen. Ontspan daarna, geniet van het ontspannende haar en zie daarna de magie.

Locs Detox Rod om dreadlocks en Sisterlocks schoon te maken

Moet je de Ultrasonic Deep Cleansing Loc Rod proberen op je volgende wasdag?

Absoluut! De Cleansing Rod is een game-wisselaar voor locomotieven. Stel je je volgende wasbeurt voor zonder intensief schrobben. Bovendien ben je verzekerd van gezonde, bacterievrije locs als je een ultrasone reiniger gebruikt.

Hier zijn nog enkele voordelen van Ultrasonic Deep Cleansing Device for Locs:

  • Minimaal waterverbruik

In tegenstelling tot een douche over je haar, of het herhaaldelijk wassen in een gootsteen, heb je bij Ultrasonic Soak alleen water nodig om je haar in onder te dompelen.

Dit gaat een lange weg naar het verminderen van de hoeveelheid water die u zou gebruiken.

  • Draagbaar formaat

Met een opblaasbare wasbak en je handige Ultrasonic Rod stop je alles wat je nodig hebt voor een goede wasbeurt op reis in de zijkant van je tas. Het is volledig stressvrij.

  • Grondige reiniging

Je haar weken in water en shampoo of een locbom is een van de beste manieren om je hoofdhuid diep te reinigen. Wanneer u een ultrasone staaf aan uw routine toevoegt, is een diepe reiniging tot het beste niveau nodig.

  • Minder arminspanning

Nu kunt u ongeplande armtrainingen vanaf de wasdag schrappen. Wie moet er zoveel energie verbruiken als een draagbaar apparaat nog beter kan?

Locs Detox Rod om Loc, Dreadlocks en Sisterlocks schoon te maken Locs Detox Rod om dreadlocks en Sisterlocks schoon te maken

Conclusie

Normaal gesproken hoef je je alleen zorgen te maken over olie- of vuilophoping in je haar. Er is echter een grote kans dat ziektekiemen en bacteriën op uw haar worden overgedragen via ongewassen handen, ongewassen beddengoed of vuile haartools. Je hebt dus meer nodig dan een goede fles shampoo of zorgvuldige handen.
Voel je vrij om deze haarwastool te verkennen, en je haarwasroutine zal zeker een positieve wending nemen.

Klik om de Sonic Detox Loc Rod te kopen.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...