Is The Price Of Sisterlocks Really Worth It?

Is de prijs van Sisterlocks het echt waard?

Laat me je binnenlaten als je het nog niet gehoord hebt. Sisterlocks zijn duur. Je kunt er niet omheen. De kosten van Sisterlocks kunnen het eerste jaar gemakkelijk oplopen tot meer dan $ 1.500. Dat ziet eruit als een mooie aanbetaling op een auto of een geweldig meubelstuk. Als je begint te praten over het betalen van meer dan $ 1.000 in de gemeenschap van natuurlijk haar, een groep die er over het algemeen trots op is zich los te maken van de ketenen van stylisten, krijg je gekke blikken.

Hoe kun je het verdragen om zoveel geld uit te geven?

Ik ga eerlijk zijn. Ik haat het dat Sisterlocks zoveel geld kost. Ik zou dat geld graag uitgeven aan een nieuwe eetkamerset, in plaats van in haveloze stoelen aan een klaptafel te zitten voor mijn maaltijden. Tegelijkertijd waardeer ik die hoge kosten. Ik weet dat alleen de consultants en stagiaires van Sisterlocks de onderwijs om Sisterlocks correct te installeren en te onderhouden. Zij verdienen een passende vergoeding voor hun werk.

Het grootste deel van de prijs van de Sisterlocks valt echt op de dag dat al je Sisterlocks zijn geïnstalleerd. Twee consultants zaten 13 uur in mijn hoofd. Een van hen maakte een opmerking over de carpale tunnel in haar handen. Het nauwgezette, moeizame proces dat ze doormaakten, gaf me het gevoel dat ik de prijs verdiende.

Ik waardeer ook dat Sisterlocks een georganiseerd systeem heeft. Je hebt een consult, waarin je bespreekt wat je wilt; sluitdag, wanneer je Sisterlocks volledig zijn geïnstalleerd; de eerste follow-up, waar je leert hoe je je baby's goed kunt wassen en verzorgen; regelmatig geplande heraanspanning en verzorging, om ervoor te zorgen dat uw locomotieven goed vooruitgaan; en een aanhaalklas, waar je leert je eigen Sisterlocks te onderhouden.

Een zo georganiseerd systeem verdient meer dan $ 1.000.

Gaat dit niet over mij?

Dus we hebben de reden voor het hoge prijskaartje op Sisterlocks afgeleid. Maar is het de moeite waard wat ik ervoor terugkrijg?

Absoluut!

De tijd die ik in mijn haar doorbreng is minimaal, terwijl de schattigheidsratio ongekend hoog is. Als ik ervoor kies om mijn Sisterlocks te stylen, vind ik ze gemakkelijker te hanteren dan mijn losse, natuurlijke haar. Styling kost weinig tijd. Ten slotte groeien mijn Sisterlocks geweldig. Terwijl ik nog steeds krimp zie, zie ik duidelijke groei. Mensen vertellen me eigenlijk dat mijn Sisterlocks lang worden. (Ze raken nauwelijks de rand van mijn nek). Ik maak me zo'n zorgen over de prijs van Sisterlocks. Ik weet dat het grootste bedrag aan contant geld dat moet worden betaald, is verdwenen. Nadat ik de aanscherpingscursus heb gevolgd, hoef ik geen cent te betalen.

Door Terez Howard
Als u op zoek bent naar een Sisterlocktitian, bezoek dan de Sisterlocks-website om een ​​consultant bij u in de buurt te vinden.

Shop producten voor Sisterlocks

Shampoos en producten voor Sisterlocks, Dreadlocks, Locs

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.