Loc Lessons Learned from 480 Facebook group members with Locs, Sisterlocks and traditional Dreadlocks

Loc lessen geleerd van 480 Facebook-groepsleden met Locs, Sisterlocks en traditionele Dreadlocks

Heb je er ooit over nagedacht wat je anders zou doen als je de kans kreeg om een ​​nieuwe set locomotieven te starten? Dit is een vraag van Bridgette T Lavinier lid van de Facebook-groep LocLivin met 25,3K leden.

Een geweldige vraag beantwoord door meer dan 480 leden geeft een geweldig inzicht voor mensen die locs overwegen, maar ook voor mensen die al locs hebben.

Mannen en vrouwen met allerlei locs deelden hun ervaring. Hoewel er meer vrouwen zijn dan mannen, deelden de meeste mannen ook hun ervaringen en droegen ze bij aan de discussie. De leden van deze groep hebben een breed scala aan loctypes. Er zijn meer dan 350 mensen in de groep en dit biedt een solide basis voor discussie. Als je de top 5 lessen wilt weten die ze hebben geleerd, blijf dan lezen.

  • MAAT - Een flink aantal mensen zei dat ze wensten dat ze een andere maat locs hadden gekregen. Sommige mensen met zusterlocs die erg klein zijn, zeiden dat ze wensten dat ze grotere locs hadden gekregen. Dit betekent niet dat zusterlocs slecht zijn, ze zijn eigenlijk best stijlvol en zelfs verwijderbaar binnen de eerste zes maanden van ontwikkeling. Dus als je twijfelt over je keuze, probeer het dan een maand of twee uit.
  • Grotere locs zoals traditionele locs hebben ook hun voordelen. Ze zijn meestal gemakkelijker te stylen. Ze zijn gemakkelijker te onderhouden. Tijdens het onderhoud moet je ervoor zorgen dat elke loc evenveel aandacht krijgt. Zonder professionele hulp kan het moeilijk zijn om kleinere locs te bereiken, vooral die in het midden van je hoofd. Grotere lokken zijn gemakkelijker te bereiken, te onderscheiden en ze hebben minder tijd nodig om te hydrateren en te onderhouden. Het is belangrijk om te vermelden dat sommige locers klaagden dat grotere locs het moeilijk maken om op je rug te liggen. Welke maat je ook kiest, het is belangrijk om zoveel mogelijk onderzoek te doen en de maat te kiezen die het beste bij je past.

Lange Sisterlocks Micro Locs Mireille Liong Loc bommen

Lees ook: Waarom ik gestopt ben met het gebruik van ACV en Baking soda op mijn microlocs

  • ROOSTERS EN ANDERE SCHEIDINGSSTIJLEN - Scheidingsstijlen zijn gewoon hoe het haar is verdeeld. Een gelijkmatige en uniforme scheiding zorgt ervoor dat uw locomotieven er geweldig uitzien, ongeacht hoe ze zijn gestyled. Ze zien er ook veel netter en verzorgder uit. Er zijn verschillende soorten scheidingen, zoals rasters, een vierkante scheidingsstijl. We hebben ook de diamantdelen en de driehoeksdelen. De meeste locers noemden de noodzaak van een scheidingsstijl om het uiterlijk van locs te verbeteren. Voordat u uw locs draait, is het van vitaal belang om enkele referentiefoto's te hebben en wat onderzoek te doen naar de scheidingsstijl die het beste bij u past.

  • VERVEN - De meeste locers waren het erover eens dat het verven van je haar voordat je locs krijgt, de beste optie is. Door je haar te verven nadat je lokken hebt gekregen, wordt het verfwerk vlekkerig en ongelijkmatig. Als je gekleurde lokken wilt, bepaal dan de kleur voordat je de lokken koopt en bezoek een professional om je haar te laten kleuren/verven. Gekleurde lokken zijn een geweldige manier om je look wat meer pit te geven.

  • VIND EEN GOEDE LOCITEUR - Veel locers benadrukten het belang van een goede fundering en onderhoud voor locs. Je zult af en toe je locs opnieuw draaien, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de basis stevig en goed is. De beste manier om ervoor te zorgen dat dit gebeurt, is door een professionele lociticus de originele locomotieven te laten draaien. Als je niet weet waar je een goede lociticus kunt vinden, vraag dan rond, vraag mensen met locs die je leuk vindt. Mond-tot-mondreclame is erg belangrijk bij deze zoektocht. Als je een goede loctitian kent, laat het ons dan weten in de comments.

  • PRODUCTEN - Het is aan te raden om tijdens je locomotiefreis dezelfde set producten aan te houden. Voor producten geldt: minder is meer. Producten zoals conditioners kunnen leiden tot meeldauw en opbouw. Producten op waterbasis zijn het beste voor het onderhoud van locomotieven. Het verkeerde product kan de groei van je haar belemmeren, je hoofdhuid uitdrogen en in het ergste geval leiden tot haaruitval. Als je niet zeker weet welke producten je moet kopen, probeer dan deze twee producten die door veel mensen zijn getest en geliefd. De Hair Tea en Roller Braid zijn natuurlijk en effectief.

Voor de beste producten voor Locs bezoek de
Loc Zorgwinkel .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.