A Woman with Long thick Dreadlocks with Loc Jewelry Wearing a white cotton dress

5 dingen die je nooit met je locs zou doen

2 reacties

Een paar weken geleden blogde ik over de 5 dingen die ik mijn locs niet zou aandoen. Tegelijkertijd plaatste ik de vraag ook in een paar locgroepen op facebook. Deze lijst is misschien anders, maar minstens zo waardevol. Vooral voor degenen met starterslocs of degenen die overwegen te lokaliseren. Dus, hier zijn ze.

Nog vijf dingen die je nooit met je locs moet doen:

1. Gebruik aardolieproducten

In mijn vorige update waarschuwde ik voor het aanbrengen van olie en haarproducten voor locs terwijl het nog nat is. Weet je echter waar je je natte of droge locs nooit aan mag blootstellen? Het antwoord daarop, zusters, zijn aardolieproducten.

Als het vergrendelingsproces je haar vergrendelt, ontgrendelt petroleum het. Het zorgt ervoor dat je locomotieven uit elkaar vallen, maanden van hard werken en geduld omkeren. In ieder geval is het beter om haarwax en vettige producten te vermijden met petroleum als het primaire ingrediënt voor hun opbouwpotentieel alleen.

2. Strakke styling

Kapsels die uw wortels belasten, zullen waarschijnlijk resulteren in dunner wordende lokken, terugwijkende haarlijn of tractie-alopecia. Strakke en ingewikkelde kapsels zien er misschien mooi uit, maar ze voegen onnodige spanning toe aan je haar, wat leidt tot permanent kale randen.

Denk aan de lange termijn bij het draaien van je lokken - een terugwijkende haarlijn is geen langdurig kapsel waard.

3. Leg je hoofd op katoenen oppervlakken

Katoenen lakens zijn eengrote faux pas voor al het haar, niet alleen voor lokken. De constante wrijving tussen de stof en de locs maakt deze laatste droog en pluizig.

Verlies uw locs niet aan iets dat zo vermijdbaar is als harde stof. Investeer in een 100% zijden kussensloop . Het kost slechts $ 29,99 en het gaat jaren mee! Als je je beddengoed niet kunt vervangen, plaats je lokken dan onder een 100% zijden muts om te voorkomen dat je lokken uitdrogen en de natuurlijke oliën van je hoofdhuid te behouden. U kunt ook kiezen voor een satijnen muts groot of klein .


Puur zijden kussensloop voor beter haar, huid en slaap

4. Vleugel een haarverfbehandeling

Als je geen haarstylist bent met een opleiding in kleurlocs en toch besluit om te gaan klussen, zou je de volgende fouten kunnen maken:

  • Overwerk je locs.
  • Gebruik dooskleuren.
  • Ongelijkmatige kleurstoftoepassing.

Door de kans te nemen om je locomotieven in te kleuren, kun je de ontwikkelaar langer dan nodig houden, een andere kleur krijgen dan de kleur die op de doos wordt geadverteerd, of je uitgroei te veel verwerken tegen de tijd dat je je tips hebt bereikt. Uw locs verdienen beter!

5. Laat een amateur je haar op slot doen

Loc-installatie is een familietraditie voor veel Afro-Amerikanen. Misschien heb je een tante in je familie of de familie van een vriend die bekend staat om hun locinstallatietalent - het enige probleem: het zijn geen professionals.

Als er iets misgaat, heb je meer uitgegeven aan het installeren en corrigeren van locomotieven dan aan het installeren ervan bij een professionele vestiging. Als je eenmaal je loc extensions bij What Naturals Love hebt gekocht, ga dan naar iemand met een professionele opleiding in het knippen van haar. Leer van mijn fouten of verbeter ze terwijl je nog voor staat.

Laat bovenstaande gewoontes varen en investeer in loc bombs , haarserum en niet-beschadigende haarelastiekjes voor locs , naast andere producten voor je micro locs.

Neem contact op voor verdere hulp.

Dit was de top 5 lijst van de leden van de Sisterlocks Group op Facebook . Lees ook 5 dingen die ik nooit met mijn locs zou doen.

 

Bezoek onze winkel voor de beste Loc-producten

Loc bommen Wastafel om Dreadlocks, Sisterlocks, Locs, Microlocs te wassen Loc-handschoen voor Locs, Dreadlocks, Sisterlocks, Micro Locs, Braidlocs om kroezen te verminderen, de hoofdhuid schoon te maken en droge lokken

2 reacties

Mireille
Mireille

You are welcome Virta. Best wishes. I hope you get to walk soon and that your hair stops breaking.

Anonymous
Anonymous

I’m in a nursing home in bed can’t walk yet I twist my own hair when I get a chance very dry scalp I lay on a cotton pillowcase didn’t know until now that that was drying out my hair I’m going to buy your satin pillow cases I don’t have no satin cap I learned something tonight I’m going to buy some of your pillowcases tired of my hair breaking out thank you for your help be blessed stay safe 🦋

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...