Moroccan Magic Dress - Multi wear dress

Hoe je nog drie stijlen kunt creëren met de Moroccan Magic Dress

Marokkaanse Magische Jurk

Scroll naar beneden voor de video

We weten dat het model in de originele Moroccan Magic Dress-video het er veel te gemakkelijk uit laat zien. Zodra je je jurk hebt ontvangen, ben je alle stijlen vergeten die je kunt doen met deze prachtige jurk met twee lagen.

Maar zelfs als je de video opzoekt, raak je nog steeds in de war. Het model doet het zo superglad, het is gewoon frustrerend omdat het niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Nou, zo moeilijk is het ook niet. Je hoeft alleen maar een paar eenvoudige stappen te kennen. Gelukkig hebben we een model dat dit stap voor stap doet, dus het is echt super makkelijk om te doen. Je zult verrast zijn!

Weet gewoon dat dit dezelfde one size fits all Marokkaanse magische jurk is, het enige verschil is dat het geen jurk in één effen kleur is.

Om nog meer magie te creëren is één laag, de onderste, stevig gehouden terwijl de bovenste laag prachtige zwarte bloemen heeft waardoor je nog meer variatie krijgt. Dus hier zijn de stappen voor drie verschillende stijlen die je kunt doen met elke Marokkaanse magische jurk, effen, gebloemd of paars gepatcht. Je kunt alle varianten zien bij de Moroccan Magic Dress Collection .

Scroll naar beneden om de video te bekijken

Stap één: Bewonder jezelf in de spiegel en geniet gewoon van de prachtige vooringenomen snit van de Moroccan Magic Dress. Ja, je ziet er goed uit.

Stap twee: Laten we nu wat magie creëren! Trek gewoon je arm door het gat van de jurk aan de linker- of rechterkant en trek dan de buitenste laag van de jurk over je schouder. Viola, je hebt de Sari-stijl!

Stap drie: Haal de sjerp eruit en knoop hem om je middel. Niet te hoog, niet te laag, precies waar jij je prettig voelt en je ziet er goed uit! Dit is de Griekse stijl met één schouder.

Stap vier: Trek nu de sjerp over je borst om een top te maken. Nog een geheel nieuwe look, de Top Notch Style.

Was dat niet makkelijk? We zullen meer stijlen hebben en natuurlijk zien we graag jouw variëteiten. Dus als je ze hebt, houd ze dan alsjeblieft niet voor jezelf. Kom terug en deel! We kijken er naar uit om van je creativiteit te genieten.

Om de jouwe nu te bestellen, zie de Moroccan Magic Dress Collection .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...