Watch more Magic in this video of the Double Layered Moroccan Dress

Bekijk meer magie in deze video van de dubbellaagse Marokkaanse jurk

Sinds de video van de Moroccan Magic Dress viraal ging op onze facebookpagina met meer dan 4,9 miljoen views, is de vraag naar deze fantastische veelzijdige jurk niet te stoppen.

Gebiologeerd door het model in de video die zes van de stijlen laat zien die de magische jurk kan worden gedragen, werden vrouwen van over de hele wereld in minder dan een minuut verliefd en wilden ze die jurk. Onze inbox stroomde over van verzoeken om te weten waar de jurk te koop was, wat de kosten waren en of deze in meer kleuren verkrijgbaar was.

Sindsdien waren we blij om aan te kondigen dat de Marokkaanse jurk verkrijgbaar is in 10 verschillende kleuren, maar daar bleef het niet bij. Tijdens het ontwikkelen en verhuizen naar onze nieuwe marktplaats whatnaturalslove.com zijn we erin geslaagd om nog meer variatie aan deze magische jurk toe te voegen.

Niet alleen is de Moroccan Magic Dress nu verkrijgbaar in alle maten van small tot XXXXL, er is een optie om de jurk te bestellen met franje, met mouwen, in denim en zelfs verschillende patronen.

Een van onze klanten schreef dat ze ooit op een feestje haar oorspronkelijke stijl veranderde toen ze naar de badkamer ging en iedereen verblufte toen ze naar buiten kwam. Hoe gaaf en hilarisch is dat!

Dus om je nog meer mogelijkheden te geven om mensen te verbazen op een feestje of waar je ook gaat met je fantastische Marokkaanse Magic Dress, hebben we nog een paar video's gemaakt. Niet alleen om je te inspireren om deze trucjes te doen en ons een e-mail te sturen, maar ook om te laten zien dat de veelzijdigheid van dit fantastische kledingstuk niet beperkt is tot slechts zes stijlen. Uiteraard bent u van harte welkom om ons uw exclusieve creatie toe te sturen. We laten je graag zien als je ons je video stuurt!

Dus bekijk de video en vertel ons welke stijl je waarschijnlijk gaat proberen en deel deze met de rest van de wereld. Om nu te bestellen, ga naar whatnaturalslove.com om uw bestellingen te plaatsen.

Marokkaanse magische jurk levendig veelzijdig

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...